Börja spela hos oss?
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Bli medlem i Stockholm Mean Machines Idrottsförening
BLI MEDLEM
Välkommen till Stockholm Mean Machines!

Är du sugen på att testa amerikansk fotboll eller flaggfotboll! Sporterna passar alla, oavsett bakgrund och tidigare erfarenhet. Kontakta oss gärna om du vill prova på! 

Superserien Herr
Mean Machines förlänger med DC Raine Vasanoja
2022-08-06 13:30, Superserien Herr

– Det är oerhört glädjande att både vår defensiva koordinator Raine Vasanoja och offensiva koordinator Acke Grünewald fortsätter. De har en mycket hög kompetens och ställer höga krav på sig själva och sin omgivning vilket medför att laget och organisationen som helhet levererar! Alla de timmar som de lagt ner på planering och förberedelser är den största bidragande orsaken till lagets framgångar under den gångna säsongen. Det är en ynnest att få arbeta med Acke och Raine, säger Fredrik Pilbäck.

Superserien Herr
Mean Machines förlänger med OC Acke Grünewald
2022-08-06 13:20, Superserien Herr

– Det är oerhört glädjande att både offensiva koordinator Acke Grünewald och vår defensiva koordinator Raine Vasanoja fortsätter. De har en mycket hög kompetens och ställer höga krav på sig själva och sin omgivning som medför att laget och organisationen som helhet levererar! Alla de timmar som de lagt ner på planering och förberedelser är den största bidragande orsaken till lagets framgångar under den gångna säsongen. Det är en ynnest att få arbeta med Acke och Raine, säger Fredrik Pilbäck.

Superserien Herr
Stockholm Mean Machines har förlängt med huvudtränare Fredrik Pilbäck
2022-08-06 13:12, Superserien Herr
– Det är naturligtvis jätteroligt att vi gjort klart med Fredrik och att vi får kontinuitet i bygget mot att vara bäst i Europa 2025. Med Fredriks erfarenhet, kompetens och energi på plats redan nu har vi bra förutsättningar för att få till ett ännu mer konkurrenskraftigt lag till nästa år, säger Ola Rugeland, sportchef i Stockholm Mean Machines herrlag.
 
– Det är härligt att få fortsätta resan mot Europatoppen! Den gångna säsongen blev en succé och det är logiskt att vara bäst i Skandinavien 2022 när det stora målet bara är några år bort. Nu blir fokus att studera motståndet på nästa nivå, utbilda och rekrytera ledare och spelare för att kunna vinna över andra klubblag i europatoppen. Att analysera vår nuvarande nivå och sedan hitta vägarna fram till att förbättra oss, och detta gäller hela organisationen: stab, ekonomi, ledare och spelare. Att rekrytera de som gillar att jobba hårt när ingen ser blir nyckeln, säger Fredrik Pilbäck.
Superserien Herr
Mean Machines MVP:s i Superserien Herr
2022-07-13 00:03, Superserien Herr
Foto: Stefan Akander

I samband med SM-finalerna i Örebro den 9 juli delades MVP-priserna ut för säsongen 2022 i Superserien Herr.

Division 1 Dam
Mean Machines MVP:s i Division 1 Dam
2022-07-12 23:47, Division 1 Dam

I samband med SM-finalerna i Örebro den 9 juli delades MVP-priserna ut för säsongen 2022 i Division 1 Dam.

BLI MEDLEM
Nyheter från våra grupper
Superserien Herr, 13/07 00:03 
Division 1 Dam, 12/07 23:47 
Superserien Herr, 09/07 20:42 
 
Huvudsponsorer
Samarbetspartners guld
Samarbetspartners silver
Samarbetspartners brons
Samarbetspartners
Mean Machines sponsorer