Börja spela hos oss?
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Kandidatpresentationer av valberedningens förslag
2022-12-14 09:28
George Anderson  - föreslagen som fyllnadsval för ledamot till verksamhetsåret 2022-2023
Mina erfarenheter i sporten består av att jag har spelat i SMM från U15-U19 som DB/WR. Efter att jag slutat som spelare så gick jag över till att coacha lag och spelar i olika sammanhang: ett år i U15 och sedan har jag även U19 och U13 som 17-åring och 18-åring. Jag har också varit tränare för interna matcher som U17 spelade i slutet av sin säsong mellan de nya spelarna som kom till och de som fullföljde sitt första år.
Därmed kan jag bidra med insikter till styrelsen gällande ungdomsprogrammen, inklusive U17 och U19 då jag både har tränat och spelat i de lagen. Utöver detta så har jag även erfarenhet av att sitta i en styrelse för en ideell verksamhet och tror att det också är kunskaper som kan komma väl till användning. Jag sitter som representant för studenter, på volontärbasis, i Jönköpings Studentkår styrelse för andra året i rad. Studentkårens styrelse arbetar med att utveckla den interna organisationsstrukturen, fattar de större ekonomisk besluten i den löpande verksamheten och ansvara för den strategiska utvecklingen av hela organisationen.
Utöver mitt engagemang så studerar jag heltid vid Högskolan i Jönköping och är inne på mitt andra år och jobbar även extra. När jag får tid över gillar jag att cykla mountainbike och att bygga eller arbeta med olika cykelprojekt. Folk brukar beskriva mig som: Ambitiös, kritisk och holistisk.
 

Kajsa Flisager - föreslagen som fyllnadsval för ledamot till verksamhetsåret 2022-2023
Jag heter Kajsa Flisager har haft en son som  spelat i SMM från det han var drygt 12 år till han var 19 år. Under den tiden engagerade jag mig i SMMs sjukvårdsgrupp. Jag är utbildad sjuksköterska och har även utbildat mig inom idrottsmedicin.  Tycker det är viktigt med en rätt omhändertagande, på plan och även utanför plan.


Lina Geuna - föreslagen som fyllnadsval för ledamot till verksamhetsåret 2022
Jag har jobbat på marketing i 30 år på amerikanska it-bolag. Jag har varit medlem i smm i ca 20 år och haft olika positioner som t ex lagledare och styrelseledamot.
Sitter nu i styrelsen som kassör, ansvarig för Merchandise och föreningens tränings- och tävlingstider.

Yerko Jorquera  - föreslagen som fyllnadsval för suppleant till verksamhetsåret 2022
Jag är 48 år och bor i Hölö söder om Södertälje. Har spelat och coachat amerikansk fotboll i snart 30 år. Varit en del av SMM-familjen i cirka 3 år. Engagerad i U 17 för tillfället. Resultat - och lösningsorienterad person som ser helheten utifrån att detaljerna fungerar tillsammans.

Nyhetsarkiv
Kallelse till årsmöte 2023-04-12 09:18
SMM + PMA = SANT!2021-11-04 22:29
 
Huvudsponsorer
Samarbetspartners guld
Samarbetspartners silver
Samarbetspartners brons
Samarbetspartners