Börja spela hos oss?
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

ULU och JLL debut för flera spelare från SMM
2021-10-25 19:09
Foto: Peter Nilsson

När seriespelet är avslutat är det säsong för landslagsträning och landslagsspel. I helgens ULU-camp var det premiär för flera SMM U19 och SMM U19 QB premiärspelade i JLL.

Under den gångna veckan har Juniorlandslaget JLL haft träning och match i Nordiska mästerskapet som Sverige vann övertygande. SMM U19 QB Carls Östman var en del av truppen och fick sina första spel i JLL landslagsdräkt i guldmatchen mot Finland: http://www.hudl.com/v/2G9zWx

På hemmaplan blev utvecklingslandslagets match mot Finland inställd men staben arrangerade istället ett tredagarscamp som avslutades med Scrimmage. Både i stab och i spelartrupp var SMM väl representerade.

Nu drar höstsäsongen igång och vill du börja spela med oss kontakta U19@meanmachines.se. Alla är varmt välkomna oavsett tidigare erfarenhet! Har du viljan gör vi dig till en fotbollsspelare.


Nyhetsarkiv
Kallelse till årsmöte 2023-04-12 09:18
SMM + PMA = SANT!2021-11-04 22:29
 
Huvudsponsorer
Samarbetspartners guld
Samarbetspartners silver
Samarbetspartners brons
Samarbetspartners