Börja spela hos oss?
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Erik Ahlberg förlänger som OL-coach för Stockholm Mean Machines
2022-09-03 12:52

Det är med stor glädje vi kan presenterar Erik Ahlberg som vår OL-coach. Erik är en av landets bästa och mest meriterade OL-coacher. Vi har dessutom signat fyra assisterande OL-coacher till Erik (som vi kommer berätta mer om inom kort) och därmed fått ihop Sveriges förmodligen bredaste OL-stab. Alla som vill utvecklats och nå nästa nivå med sitt spel borde vilja träna med Mean Machines, oavsett om det är att bli starter, nå landslaget, spel på college eller utomlands.

Acke Grünewald, Stockholm Mean Machines offensive koordinator, om Erik Ahlberg:


Jag hade förmånen att jobba med Erik redan säsongen 2022. Ju mer Erik kom in i laget, ju bättre blev vår offensiva linje. Jag har nog aldrig sett en sådan sammanhållning i en grupp som vår OL den gångna säsongen. Erik är en fröjd att jobba med och imponerande i sitt arbete med att bryta film, hålla filmmöten, teknikträning, ge feedback och få varje spelare att känna sig sedd och känna att de utvecklas.

 

En OL-coach i ett konkurrerande lag berättade att han var otroligt fascinerad av vår OL. Han sade att ”ingen spelare på vår offensiva linje skulle starta hos honom, men Mean Machines har Sveriges bästa OL-grupp”. Ett imponerande omdöme om Eriks arbete med vår offensiva linje.

Erik har stor och lång erfarenhet från klubblag och landslag. Det finns ingenting om rostfria skruvar som inte Erik vet!

 

Erik är en ”hands-on” coach snarare än teoretisk. Precis vad jag söker och det finns ingen annan OL-coach jag hellre vill ha säsongen 2023 än Erik. När jag på våra möten på söndagskvällar frågar Eriks vad han behöver under veckan, svara han alltid ”Stege, Släde och mer Indies-tid”.

 

Välkommen Erik!

 

Erik Ahlberg

  • 14 säsonger som spelare
  • 4 SM-guld
  • EM-guld
  • Storgrabb #39
  • Årets OL i Superserien
  • Landslagstränare JLL 2011-12, HLL, 2012-2018

Nyhetsarkiv
Kallelse till årsmöte 2023-04-12 09:18
SMM + PMA = SANT!2021-11-04 22:29
 
Huvudsponsorer
Samarbetspartners guld
Samarbetspartners silver
Samarbetspartners brons
Samarbetspartners