Börja spela hos oss?
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Säsongspremiär för Mean Machines i Division 1 Dam Norra
2021-08-09 14:38

Det är dags för Stockholm Mean Machines damer att inleda sin säsong. Vår publik kommer få se ett Mean Machines som har mycket nytt men ändå gammalt, ett anfall där man blandar gamla godingar men lägger till moderna tvistar och ett aggressivt försvar.

Förra året glänste Stockholm Mean Machines på special teams, ett tema som vår fantastiska special teams coordinator Olle Bälter kommer att fortsätta bygga på från förra året. Håll ett extra öga på Sofie Bälter (long snapper), Alice D’Angelo (kicker), Amy Eklund (punter) och Martina Karlsson (holder) som alla har visat fina egenskaper under försäsongen.

Laget har lagt större och större vikt på special teams nu under försäsongen. För de som njuter av vackra sparkar, tacklingar i öppet fält och aggressivt spel i full fart, kommer hitta mycket att njuta av under matchen.

Om matchen

14 augusti på Zinkensdamms IP, avspark kl. 15. Fritt inträde!

Matchen livesänds också på SolidSport

Om motståndarna

Vi får äran att öppna emot Norrköping Panthers, ett lag som vi mötte förra året två gånger och fick gå hem med vinst bägge matcherna. Detta var dock två väldigt tuffa matcher, och vi förväntar oss att Norrköping kommer med ett lag där flera spelare har ett extra år under bältet och med förstärkningar.

Förra året spelade Norrköpings anfall med ett starkt springspel i mitten för att öppna upp de stora spelen på utsidan. Vi förväntar oss att de fortsätter bygga på detta med ett förbättrat passningspel via play action och snabba passar till kanterna. Vårt försvar måste se till att kunna hålla tätt i mitten, men ändå kunna flöda med på utsidorna för att tvinga Norrköping till många tredje och långt. Publiken får hålla ett extra öga på deras fina reverse som skapade problem för Stockholm förra året, kan Stockholm stoppa det i år utan att öppna en annan lucka?

Norrköpings försvar byggdes på en stark defensiv linje där de spelade till grunden med en 3-front och gillade att blitza sina inside linebackers sent genom luckorna som naturligt öppnas av den offensiva linjen. För Stockholm kommer mycket handla om att få blockers snabbt ut på försvararna för att skapa luckor åt våra duktiga bollbärare, samt att tvinga deras linebackers att spela disciplinerad fotboll.

Preliminära starters

QB Nathalie Svanlund Nyberg
RB Emelie Lacker Svatos
W Amy Eklund
X Celia Ahlström Söderling
Y Erika Weidenhaijn
Z Melanie Schaefer
LG Johanna Jansson
C Alice D’Angelo
RG Sofie Bälter

N Sofie Bälter
T Johanna Jansson
M Elise Lefvedahl
J Martina Karlsson
W Erika Weidenhaijn
S Anna-Julie Koefoed
CB Victoria Renée Lilliehöök
CB Nike Söderberg
FS Nathalie Svanlund Nyberg


Nyhetsarkiv
Premiär!2022-04-02 09:39
Välkommen Molly Ewald2022-03-20 15:35
Alma Clerté tillbaka2022-01-30 21:07
2021-09-18 14:43
0–6, 0–6 blev 6–02021-08-23 14:41
 
Huvudsponsorer
Samarbetspartners guld
Samarbetspartners silver
Samarbetspartners brons
Samarbetspartners