Börja spela hos oss?
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Årets jämnaste match slutar med minsta möjliga segermarginal för U17
2021-09-18 11:11
Foto: Stefan Akander

Att matchen skulle bli jämn var det ingen som tvivlade men att det skulle bli så jämnt var det ingen som kunnat föreställa sig. Årets nagelbitare slutade med minsta möjliga vinstmarginal för SMM U17.

Att hösten var kommen till Zinkensdamms IP denna lördag var det ingen tvekan om men det var inte svårt att hålla pulsen uppe när U17 Norra etta och tvåa i seriespelet möttes för säsongens enda gemensamma match. Två lag som under många år spelat jämnt lovade ytterligare en tät match men ingen hade kunnat föreställa sig hur tätt det skulle bli.

Under hela matchen kunde båda lagens defence effektivt stoppa varandras offence: flera gånger inom räckhåll för målstolparna men inget lag lyckades få in den där sista yarden. En misslyckad punt från Wäsby Warriors resulterade dock till sist i två poäng bakåt och eftersom inget av lagen lyckades göra mer poäng blev slutresultatet därför 2-0.

Nästa vecka fortsätter seriespelet för SMM U17 med gästande Täby Flyers som kommer till Zinkensdamms IP kl 11 på lördag 25/9. Varmt välkomna.

 
Huvudsponsorer
Samarbetspartners guld
Samarbetspartners silver
Samarbetspartners brons
Samarbetspartners