Börja spela hos oss?
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Stabil seger mot Tyresö inleder seriespelet för U17
2021-08-23 09:53
Foto: Stefan Akander

Seriespelet i U17 Norra inleddes för Stockholm Mean Machines med hemmamatch mot ett som alltid hungrigt Tyresö Royal Crowns. I en tät match med två hårt kämpande lag vann till sist Stockholm Mean Machines med 42-0.

Efter 2020-säsongens 1-1 i matcher mellan Tyresö och Stockholm Mean Machines U17 var båda lagen redo för en kul match på ett höstsoligt Zinkensdamm. På grund av skador och rehab satt tyvärr en del spelare från Tyresö på bänken på säsongsstarten men trots en decimerad styrka kunde Tyresö erbjuda en tät och rolig match.

Efter kickoff tog Theodore Porsklint en pick på första spelet och Stockholm Mean Machines fick därför en tidig chans på planen och lyckades sätta en tidig touchdown. Ett storspelande Stockholm defence lyckades därefter stoppa Tyresös försök till reducering samtidigt som offence lyckades öka på sitt försprång. Matchen slutade till sist 42-0 och kan ses i efterhand på Solidsport.

Touchdowns av Peter Forss, Isac Lilleberg, Anton Bergsten, Gustav Nordberg-Risto och Jasper Morina.

Nästa match spelas söndag 29/8 i Märsta när Stockholm Mean Machines U17 möter Arlanda Jets

 
Huvudsponsorer
Samarbetspartners guld
Samarbetspartners silver
Samarbetspartners brons
Samarbetspartners