Börja spela hos oss?
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Mean Machines vann guld med AIK i Dukes
2023-07-31 20:34

Stockholm Mean Machines var välrepresenterade i det AIK som vann guld i U17-klassen under Dukes Tourney i helgen. Och även för övriga Mean Machines-lag blev turneringen i Skövde lyckad.

Det AIK som vann en välspelad och spännande U17-final mot Limhamn Griffins när Dukes Tourney i Skövde avslutades söndagen den 30 juli bestod av spelare från AIK och Västerås Roedeers - men en majoritet av spelarna, och flera coacher, kom från Stockholm Mean Machines.

 

På kort tid svetsades laget samman, skapade en stark laganda och moral och visade i finalen prov på riktigt bra amerikansk fotboll. Vi skickar ett stort grattis till alla spelare och ledare från AIK, Västerås Roedeers och Stockholm Mean Machines som var en del av laget!

 

Stockholm Mean Machines U15-lag, förstärkta med spelare från Tyresö Royal Crowns och Täby flyers, slutade på en tredjeplats i Dukes Tourney, som är Nordens största ungdomsturnering för amerikansk fotboll. Medan U13-laget, även det förstärkt av spelare från andra Stockholmsklubbar, blev bättre för varje match och visade prov på fin laganda och entusiasm.

 

Det blev allt som allt en härlig Mean Machines-helg med U17-guldet som pricken över i:et!

 
Huvudsponsorer
Samarbetspartners guld
Samarbetspartners silver
Samarbetspartners brons
Samarbetspartners