Börja spela hos oss?
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

13 år av fotbollshistoria tar sikte mot säsongen 2021
2021-03-08 14:35
Foto: Stefan Akander

Stockholm Mean Machines damlag etablerades 2008 som ett av de första damlagen i Sverige. Till säsongen 2021 satsar laget vidare i Division 1 Norra och vi stämmer av läget i laget med Erika Weidenhaijn, Nathalie Svanberg Nylund och Stefan Dahl Holm.

Erika Weidenhaijn (DL/TE)

– Jag ser fram emot en andra säsong med Stockholm Mean Machines, att få fortsätta växa och utvecklas både som spelare och lag. Ddet ska bli sjukt kul att ta oss an nytt motstånd i år, speciellt ser jag fram emot att få möta Valkyries, det kommer bli en tuff match som kommer lära oss mycket.

Nathalie Svanberg Nylund (QB/DB)

–Mina tankar kring kommande säsong är att det känns tryggt. Vi har många spelare som har en säsong med sig i bagaget och det märks på träningarna! Vi har mycket potential i laget och mycket vi kommer att bygga vidare på! Jag tror även att vi kommer att möta hårt motstånd och det ska bli kul!

– Det som fick mig att vilja spela med Mean Machines är att jag har saknat fotbollen mycket! Jag har haft två säsonger med enbart flaggfotboll i mig och jag känner att jag har saknat den speciella lagandan som finns i fotbollen, och den har jag verkligen hittat här i Mean Machines Jag tycker att det ska bli väldigt spännande att få hjälpa till, tillsammans med coach Stefan, att leda ett lag med stor potential från grunden för att senare avancera vidare till superserien.

Stefan Dahl Holm (HC)

– Att få vara med på resan med de underbara damspelarna vi har i klubben är en sann ära. På lång sikt ska vi upp och kämpa med de andra topplagen i Superserien, och vi har en perfekt stomme att bygga runt. I år handlar det om första steget i att bygga upp kulturen, allt annat är ett stort plus. Vi har flera spännande namn redan i klubben, och har fått in spännande förstärkningar som kommer hjälpa lyfta lagets nivå. Vi har förlorat spelare också till Superserien, till dessa har vi önskat lycka till och välkommen åter, det finns ett hem hos oss för alla!


Nyhetsarkiv
Premiär!2022-04-02 09:39
Välkommen Molly Ewald2022-03-20 15:35
Alma Clerté tillbaka2022-01-30 21:07
2021-09-18 14:43
0–6, 0–6 blev 6–02021-08-23 14:41
 
Huvudsponsorer
Samarbetspartners guld
Samarbetspartners silver
Samarbetspartners brons
Samarbetspartners