Hoppa till sidans innehåll
Foto: Niclas Svedlund

Seger i hemmapremiären

28 AUG 2017 23:18
Söndagen den 27 augusti spelade Mean Machines U15-lag sin första hemmamatch för säsongen. Under ledning av nya sin nya HC Michael Briski är det ett lag som strålar spellust och självsäkerhet. För motståndet i söndags stod Täby Flyers.
  • Skapad: 28 AUG 2017 23:18

Stockholm valde att ta emot bollen och fick starta med sitt anfall. Ett taggat Täby försvar tvingade dock Stockholm till en 3 and out. Punt från Stockholm och in med Flyers no hudl offense. Då klev en av SMM:s för dagen bästa spelare Erik Lentell in i action - först interceptade han Täbys passförsök och när Stockholms anfall sedan kom in på planen så ställde de upp i en klassisk wishbone formation. Där just Erik spelade fullback positionen. Efter att han sprungit en 47 yards fullback dive för en touchdown så var poänggörandet var igång.

Stockholm fortsatte dominera i första halvlek och gick in i halvtidsvila med ledning 20-2. I andra halvlek så kom även Täbys anfall igång. Matchen slutade 42-16 till Mean Machines.

MVP i Stockholm blev Viggo Svedlund som var livsfarlig varje gång han fick bollen i sina händer. Han ingick även i den formidabla linebackertrio som även bestod av tidigare nämnda Erik Lentell samt Tim Sihver. Tillsammans utgjorde de en försvarsmur som förde tankarna tillbaka till seniorlagets tradition av grymma linebackers.

Just nu kör vi rookieträningar för vårt U15 lag så är du sugen på att testa amerikansk fotboll och är född 2002 eller 2003, hör genast av dig till This is a mailto link

Skribent: Peter Nilsson
Epost: This is a mailto link

LAGSPONSOR

RF Förvaltning AB

1982-SPONSOR

Håkan Forss

Postadress:
Stockholm Mean Machines IF - Amerikansk Fotboll
Zinkensdamms idrottsplats, Ringvägen 16
11726 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

HUVUDSPONSORER

PMA

 

SAMARBETSPARTNERS
GULD

Stockholms Åkeri AB

 

Nobina

 

Sorunda

 

Return To Play

 

SAMARBETSPARTNERS
SILVER

Make Green

 

Zadeo AB

 

Wolksvagen

 

SAMARBETSPARTNERS
BRONS

Hultsteins

 

Hyreslandslaget

 

Stockpipe

 

BG FIX

 

 MIAB Mark och Infra AB

 

Gnesta Bergbyggare AB

 

Traffic

 

Pitchers

 

Fitness24Seven

 

MEAN MACHINES SPONSOR

Flow Behave

 

Creative Meetings

 

Stockholm Constructionsite AB

 

MaTaBa

 

 Brisket & Friends

 

Ståthöga MA Teknik AB

 

 

Trafego