Hoppa till sidans innehåll

Samverkan: en nyckel för ökad bredd i U15

17 JUN 2018 16:55
Helgen efter skolavslutningarna har varit en intensiv träningshelg för Stockholm Mean Machines U15 och helgen har gått i samverkans tecken.
  • Skapad: 17 JUN 2018 16:55

 Stockholm Mean Machines har deltagit både med tränare och spelare på Täby Flyers uppskattade clinic och lördag kväll fördjupades samarbetet med Luleå Eskimos i och med att två spelare deltog på en specialinsatt träning. Målet: med större samarbete höjer vi tillsammans kompetensen och bredden i ungdomsfotbollen!

Helgen 15-17 juni arrangerade Täby Flyers sin populära clinic för spelare och tränare inom ungdom. Deltagare från Limhamn till Luleå fick ta del av de senaste rönen om ungdomsträning från välrenommerade amerikanska tränare som rest hit för att sprida kunskap. Från Stockholm Mean Machines deltog både spelare från U15 och U17 samt U15 Head Coach Håkan Forss. 

Lördag kväll förflyttade sig U15 spelare samt två spelare från Luleå eskimos till ett soligt Zinkensdamm där man samtränade med Stockholm Mean Machines U15.

Träningen är en del av ett nyuppstartat samarbete där Luleå Eskimos spelare kommer att spela tillsammans med Stockholm Mean Machines under Dukes Tourney i juli.


Foto: Stefan Akander

- Det är en klar styrka inom vår idrott att vi kan samarbeta över laggränserna på det sätt vi gör. säger Anna Forss, lagledare för SMM U15 och styrelseledamot. Täby Flyers gör en föredömlig insats som bjuder in andra lag till sin välorganiserade Sports clinic. Det är också väldigt roligt att få börja ett nytt samarbete med Luleå Eskimos. Jag och våra coacher är mycket imponerade av deras spelare som direkt tog plats i vårt lag. Det ska bli så roligt att spela tillsammans under Dukes och jag hoppas detta blir bara början på ett långt samarbete.


Foto: Stefan Akander

Skribent: Anna Forss
Epost: Adressen Gömd

LAGSPONSOR

RF Förvaltning AB

1982-SPONSOR

Håkan Forss

Postadress:
Stockholm Mean Machines IF - Amerikansk Fotboll
Zinkensdamms idrottsplats, Ringvägen 16
11726 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

HUVUDSPONSORER

PMA

 

SAMARBETSPARTNERS
GULD

Stockholms Åkeri AB

 

Nobina

 

Sorunda

 

Return To Play

 

SAMARBETSPARTNERS
SILVER

Make Green

 

Zadeo AB

 

Wolksvagen

 

SAMARBETSPARTNERS
BRONS

Hultsteins

 

Hyreslandslaget

 

Stockpipe

 

BG FIX

 

 MIAB Mark och Infra AB

 

Gnesta Bergbyggare AB

 

Traffic

 

Pitchers

 

Fitness24Seven

 

MEAN MACHINES SPONSOR

Flow Behave

 

Creative Meetings

 

Stockholm Constructionsite AB

 

MaTaBa

 

 Brisket & Friends

 

Ståthöga MA Teknik AB

 

 

Trafego