Hoppa till sidans innehåll

Matilda Blomberg ny defensive coordinator i U15

15 APR 2018 11:45
Matilda Blomberg har accepterat att tillsammans med Ruben Lohmann i år stiga upp och ta positionen som Defensive Coordinator i Stockholm Mean Machines U15 lag.
  • Skapad: 15 APR 2018 11:45

- Vi är jätteglada över att Matilda har tackat ja till att ta denna position, säger Anna Forss, styrelseledamot och en av U15 lagledare. Matilda är en erfaren och omtyckt tränare som har enorm potential. Tillsammans med Ruben har vi ett starkt team på denna position.

Presentation av Matilda:

Det jag gör i SMM är att coacha U-15. Jag är positionstränare samt defensiv koordinator tillsammans med Ruben Lohmann. Jag är även med och hjälper till i matcharrangemangsgruppen. 

Har du något favoritlag i NFL?  
New England Patriots!

Vad är din egna erfarenhet av fotboll? 
Jag började spela för SMM-damlag för ungefär 4 år sedan, där jag första säsongen spelade RB. Efter en skadeperiod kom jag tillbaka och började spela LB. 

Under min tid som skadad så började jag hjälpa till med dåvarande U-15 tillsammans med Fredrik Hansson och Marianne Gimhag. Sedan dess har jag hjälpt till och även börjat coacha ”på riktigt” för SMMs U-15 lag. Samtidigt under den skadeperioden så var jag även lagledare för damlaget.

Vad gör du utanför planen? 
Utanför planen så studerar jag heltid på Stockholms universitet till att bli förskollärare samtidigt som jag jobbar som barista på Espresso House. 

Utanför jobb, skola och fotboll så umgås jag mycket med min familj. Där jag även fått in min lillebror in i fotbollsvärlden. Så det blir mycket fotbollssnack på hemmafronten. Man kommer nog aldrig av planen helt!

Vad vill du att alla spelare ska tänka på?
Det viktigaste som jag vill att spelarna tänker på är att ha roligt. Är det inte kul så kan man inte gå in i en idrott helhjärtat. Jag vill även att spelarna tänker på hur man är som individ i ett lag, då laget är som ens andra familj. Det är även viktigt för mig att alla spelare ska känna tillit till oss i staben. För mig är coachansvaret så mycket mer än att bara coacha när man är på planen, spelarna ser upp till oss, och jag vill att alla spelare ska kunna vända sig till oss om de känner att någonting är fel. Oavsett vad det gäller.

Skribent: Anna Forss
Epost: Adressen Gömd

LAGSPONSOR

RF Förvaltning AB

1982-SPONSOR

Håkan Forss

Postadress:
Stockholm Mean Machines IF - Amerikansk Fotboll
Zinkensdamms idrottsplats, Ringvägen 16
11726 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

HUVUDSPONSORER

PMA

 

SAMARBETSPARTNERS
GULD

Stockholms Åkeri AB

 

Nobina

 

Sorunda

 

Return To Play

 

SAMARBETSPARTNERS
SILVER

Make Green

 

Zadeo AB

 

Wolksvagen

 

SAMARBETSPARTNERS
BRONS

Hultsteins

 

Hyreslandslaget

 

Stockpipe

 

BG FIX

 

 MIAB Mark och Infra AB

 

Gnesta Bergbyggare AB

 

Traffic

 

Pitchers

 

Fitness24Seven

 

MEAN MACHINES SPONSOR

Flow Behave

 

Creative Meetings

 

Stockholm Constructionsite AB

 

MaTaBa

 

 Brisket & Friends

 

Ståthöga MA Teknik AB

 

 

Trafego