Hoppa till sidans innehåll

Tillbaka till Superserien - hemmamatch mot Örebro på lördag

01 MAJ 2019 23:15
Efter en månad och två internationella matcher är det lördagen den 4 maj dags för Superserien igen för Stockholm Mean Machines när Örebro Black Knights gästar Zinkensdamms IP. Avspark kl. 15. Varmt välkommen!
  • Uppdaterad: 01 MAJ 2019 23:15

Lördagen den 6 april vann Stockholm Mean Machines premiären i Superserien 2019 på hemmaplan mot Carlstad Crusaders med klara 33-13. Sedan dess har laget spelat två matcher i Northern European Football League, mot Helsinki Roosters resp. Copenhagen Towers. Men efter nästan en månad är det äntligen dags för match i Superserien Herr igen då vi hälsar Örebro Black Knights välkomna till Zinkensdamms IP.

 Revanschlusta har präglat veckan. Mycket tyglad frustration ihop med fokus, och känslan av att vilja leverera något. Det ska bli oerhört kul att få visa fotbolls-Sverige var vi står, samtidigt som vi vill bevisa något för oss själva, säger Mean Machines huvudtränare Fredrik Pilbäck.

Se en längre intervju med Fredrik Pilbäck inför matchen här

Årets Superserien Herr är lite speciell då det redan är klart att alla de fyra deltagande lagen når slutspel. Grundserien handlar istället om att ta reda på vilka två lag som får fördel av hemmaplan i semifinalerna, att etablera ett spel som håller fram till SM-finalen och förstås att få ett mentalt övertag på övriga lag. Så ur det perspektivet är alla matcher fortfarande viktiga, och särskilt de på hemmaplan.

Stockholm besegrade som sagt Carlstad övertygande i sin premiär - men samma Carlstad slog i matchen efteråt lördagens motståndare Örebro med ännu mer övertygande siffror. Så även om Black Knights vann sin premiär mot Uppsala så finns frågetecken kring var laget står i årets säsong av Superserien Herr.

Vilar de sig i form till slutspelet? Är de fortfarande långt efter de tilltänkta topplagen Stockholm och Carlstad? Eller var 0-46-förlusten i Carlstad en tillfällighet? Eller precis vad Örebro behövde och gör laget revanschsuget till tänderna inför mötet i Stockholm på lördag?

I Örebro finns flera unga duktiga spelare att hålla ögonen på, och deras amerikanska QB John Knox är en spelare som kan skapa stora spel helt på egen hand. I försvaret är bland annat Mean Machines-bekante linebackern Filip Jönsson värd att hålla ytterligare ett extra öga på.

Efter två tajta förluster i Northern European Football League försvann möjligheten till fortsatt internationellt spel för Mean Machines, så nu är det Superserien som gäller. Resan mot nya framångar börjar på lördag den 4 maj, avspark kl. 15.00 på Zinkensdamms IP. Varmt välkommen, och heja Mean Machines!

Kan du inte se matchen på plats på Zinken så kan du se den live här

Preliminära starters

OL Jimmy Lundqvist Kuusinen
OL Anders Faläng Karlsson
OL Adam Fondak
OL Christoffer "Kirk" Johansson
OL Erik Blomgren
QB Alex Thury
RB Joshua Akena
WR Alpha Jalloh
WR Hans Maximilian von Wachsmann
WR Denny John
WR Omar Fall

DL Malcolm Engström
DL Gogi Vasic
DL Jakob Gorecki
LB Olli Nurmos
LB Noah Risch
LB Björn Almström
LB Robin Prevolnik
DB Rufail Khalifa
DB Walther Vasanoja
DB Philip Minja
DB Nicholas Peterson

Skribent: Peter Nilsson
Epost: This is a mailto link

Börja spela!

 

Shop

Postadress:
Stockholm Mean Machines IF - Amerikansk Fotboll
Zinkensdamms idrottsplats, Ringvägen 16
11726 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansliet@meanmachine...

HUVUDSPONSORER

PMA

 

SAMARBETSPARTNERS
GULD

Stockholms Åkeri AB

 

Nobina

 

Sorunda

 

Return To Play

 

SAMARBETSPARTNERS
SILVER

Make Green

 

Zadeo AB

 

Wolksvagen

 

SAMARBETSPARTNERS
BRONS

Hultsteins

 

Hyreslandslaget

 

Stockpipe

 

BG FIX

 

 MIAB Mark och Infra AB

 

Gnesta Bergbyggare AB

 

Traffic

 

Pitchers

 

Fitness24Seven

 

MEAN MACHINES SPONSOR

Flow Behave

 

Creative Meetings

 

Stockholm Constructionsite AB

 

MaTaBa

 

 Brisket & Friends

 

Ståthöga MA Teknik AB

 

 

Trafego