Hoppa till sidans innehåll
Foto: Stefan Akander

Seger mot Örebro - semifinal på hemmaplan 29 juni

08 JUN 2019 19:52
Helgen som gick besegrade Stockholm Mean Machines Örebro Black Knights på bortaplan med 28-7 efter en trevande första halvlek men bättre andra. Laget är därmed klart för SM-semifinal på hemmaplan, en match som spelas den 29 juni kl. 15 på Zinken.
  • Skapad: 08 JUN 2019 19:52

Stockholm Mean Machines imponerande på sin första drive mot Örebro lördagen den 1 juni och tog direkt ledning med 7-0 när QB Alex Thury hittade fram till WR Hans Maximilian von Wachsmann . Men sedan tog Örebro över och kontrollerade matchen i första halvlek, som stod 7-7 i halvtidspausen.

Men i den andra visade Mean Machines att man är det bättre laget. Thury springer själv in 14-7, Alpha Jalloh tar en interception-retur 86 yards för 21-7 och Omar Fall fastställer slutresultatet till 28-7 nr han tar emot en passning och precis får in fötterna i målområdet.

Joshua Akena hade sin bästa dag i Mean Machines-tröjan med 21 rusher för 143 yards liksom 4 mottagningar för 46, medan Stockholms försvar håller Örebro till 102 yards i matchen.

I försvaret hade Malcolm Engström 2 sacks och 3 tacklingar för en förlust av yards medan Markus Westman och Noah Risch är en LB-duo som är svår att springa mot - Örebro slutar med 1,6 yards per springspel.

Trots att en match återstår i seriespelet - borta mot Carlstad Crusaders den 16 juni - står det redan klart att Stockholm Mean Machines spelar SM-semifinal den 29 juni på hemmaplan, avspark kl. 15.

En vinst för Mean Machines, liksom en förlust med max 19 poäng, och det blir Örebro Black Knights som gästar Zinken i semifinalen. En förlust med 20 poäng eller mer gör att det istället blir Uppsala 86ers som får besöka Södermalm den 29 juni.

Heja Mean Machine

Skribent: Peter Nilsson
Epost: This is a mailto link

Börja spela!

 

Shop

Postadress:
Stockholm Mean Machines IF - Amerikansk Fotboll
Zinkensdamms idrottsplats, Ringvägen 16
11726 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansliet@meanmachine...

HUVUDSPONSORER

PMA

 

SAMARBETSPARTNERS
GULD

Stockholms Åkeri AB

 

Nobina

 

Sorunda

 

Return To Play

 

SAMARBETSPARTNERS
SILVER

Make Green

 

Zadeo AB

 

Wolksvagen

 

SAMARBETSPARTNERS
BRONS

Hultsteins

 

Hyreslandslaget

 

Stockpipe

 

BG FIX

 

 MIAB Mark och Infra AB

 

Gnesta Bergbyggare AB

 

Traffic

 

Pitchers

 

Fitness24Seven

 

MEAN MACHINES SPONSOR

Flow Behave

 

Creative Meetings

 

Stockholm Constructionsite AB

 

MaTaBa

 

 Brisket & Friends

 

Ståthöga MA Teknik AB

 

 

Trafego