Hoppa till sidans innehåll

Seger i sista hemmamatchen - nu väntar slutspel

22 JUN 2017 00:46
Stockholm Mean Machines vann under onsdagkvällen utan att glänsa mot gästande Tyresö Royal Crowns med 25-7 (16-0). WR Tyler McCulloch gjorde samtliga Stockholms tre TD:s i matchen.
  • Uppdaterad: 22 JUN 2017 00:57

Redan slutspelsklara Mean Machines fick aldrig anfallsspelet att klicka och det var endast vid de sex tillfällen som QB Anders Hermodsson hittade fram till Tyler McCulloch som det sprakade till. Tre av de sex mottagningarna för McCulloch slutade med TD:s för Stockholm.

Stockholms övriga poäng tillkom genom en snap ut ur endzone av Tyresö på en punt, samt en blockerad punt av Noghor Jemide som även den rullade ut ur Tyresö endzone. Tyresös tröst-TD kom till på en lång TD-passning i fjärde kvarten till WR Natal Melero.

Malcolm Engström var som alltid en kraft i Stockholms försvar, där många återigen gjorde bra insatser! Roligt var också att Mean Machines U19-spelare Victor Stoffel fick en hel del speltid och gjorde det mycket bra!

Stockholm vilade flera starters i den andra halvlek (Marlon Ahlm spelade t.ex. QB för Stockholm under en stor del av andra halvleken). Detta - kombinerat med det ojämna resultatet, att tabelläget redan var avgjort, många flaggor och flera timeouts som var lite svåra att förstå - gjorde att matchen aldrig blev den euforiska folkfest på Södermalm som det kommer berättas om i en avlägsen framtid.

Men en seger är en seger, och med sina sex segrar och fyra förluster slutade Stockholm Mean Machines på en tredjeplats i Superserien 2017 och får för första gången sedan 2011 vara med och fajtas i slutspelet. För laget har nu drygt en vecka på sig att finslipa formen innan det är dags för en tuff men oerhört intressant SM-semifinal på Behrn Arena den 1 juli.

Heja Mean Machines!

Skribent: Peter Nilsson
Epost: This is a mailto link

Börja spela!

 

Shop

Postadress:
Stockholm Mean Machines IF - Amerikansk Fotboll
Zinkensdamms idrottsplats, Ringvägen 16
11726 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansliet@meanmachine...

HUVUDSPONSORER

PMA

 

SAMARBETSPARTNERS
GULD

Stockholms Åkeri AB

 

Nobina

 

Sorunda

 

Return To Play

 

SAMARBETSPARTNERS
SILVER

Make Green

 

Zadeo AB

 

Wolksvagen

 

SAMARBETSPARTNERS
BRONS

Hultsteins

 

Hyreslandslaget

 

Stockpipe

 

BG FIX

 

 MIAB Mark och Infra AB

 

Gnesta Bergbyggare AB

 

Traffic

 

Pitchers

 

Fitness24Seven

 

MEAN MACHINES SPONSOR

Flow Behave

 

Creative Meetings

 

Stockholm Constructionsite AB

 

MaTaBa

 

 Brisket & Friends

 

Ståthöga MA Teknik AB

 

 

Trafego