Hoppa till sidans innehåll

Säsongen slutade i Örebro

02 JUL 2017 16:37
Stockholm Mean Machines är tillbaka. Trots att det blev en klar förlust i semifinalen mot Örebro Black Knights med 14-36 (7-21) så har laget i år visat att de åter är med i matchen efter några års kräftgång i Superserien.
  • Skapad: 02 JUL 2017 16:37

Örebro Black Knights gick in i semifinalen på Berhn Arena som storfavorit efter hemmalagets övertygande spel under serien och bl.a två storsegrar mot gästande Stockholm Mean Machines. Men matchen blev jämnare än vad många trodde på förhand - även om Örebros seger aldrig var hotad.

Örebro kunde gå upp till 14-0 i andra kvarten efter att bl.a. Stockholms anfall inlett matchen med en lång lovande drive som isället slutar i en interception (också Stockholm andra drive i matchen slutar med en turnover). I den andra kvarten kan QB Anders Hermodssons spring in en TD  och göra halvtidsresultatet till 21-7 till Örebro.

I tredje kvarten reducerar Stockholm Örebros ledning till 29-14 (genom en TD av WR Tyler McCulloch) och när Kijafa Crumble tar en interception känns det som att det kan bli spännande. Men när det behövs som mest spelar Örebros försvar riktigt bra och sätter stopp för ytterligare anfallsförsök av Stockholm. Slutresultat fastställs till 36-14 till Black Knights, som nu för möta regerande mästarna Carlstad Crusaders på hemmaplan om en vecka.

Trots en bra insats i semifinalen är Stockholm Mean Machines säsong nu över. Vi kommer att återkomma mer till Mean Machines insats i Superserien 2017 - men vi kan konstatera att ett stort steg framåt har tagits och att laget nu är tillbaka på den svenska amerikanska fotbollskartan efter ett par år i Superseriens nedre regioner.

Heja Mean Machines!

Skribent: Peter Nilsson
Epost: This is a mailto link

Börja spela!

 

Shop

Postadress:
Stockholm Mean Machines IF - Amerikansk Fotboll
Zinkensdamms idrottsplats, Ringvägen 16
11726 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansliet@meanmachine...

HUVUDSPONSORER

PMA

 

SAMARBETSPARTNERS
GULD

Stockholms Åkeri AB

 

Nobina

 

Sorunda

 

Return To Play

 

SAMARBETSPARTNERS
SILVER

Make Green

 

Zadeo AB

 

Wolksvagen

 

SAMARBETSPARTNERS
BRONS

Hultsteins

 

Hyreslandslaget

 

Stockpipe

 

BG FIX

 

 MIAB Mark och Infra AB

 

Gnesta Bergbyggare AB

 

Traffic

 

Pitchers

 

Fitness24Seven

 

MEAN MACHINES SPONSOR

Flow Behave

 

Creative Meetings

 

Stockholm Constructionsite AB

 

MaTaBa

 

 Brisket & Friends

 

Ståthöga MA Teknik AB

 

 

Trafego