Hoppa till sidans innehåll
Foto: Jonas Domfors

Nikolas Knoblauch klar för Mean Machines

24 DEC 2020 10:57
Den tysk-italienska linebackern Knoblauch imponerande under de två matcher han spelade med Örebro Black Knights i Superserien Herr 2020. På Mean Machines coachstab imponerade han så mycket att han nu är klar för Stockholm till säsongen 2021.
  • Skapad: 24 DEC 2020 10:57

- Niko är en av Europas absolut bästa linebackers, oerhört professionell och kunnig. Han bidrar mer än gärna till utveckling och kunskapsöverföring och passar väl in i vårt lagbygge. Med Niko på plats cementerar vi ytterligare vår resa mot Europatoppen, säger Fredrik Pilbäck, huvudtränare för Stockholm Mean Machines.

Nikolas Knoblauch – a.k.a. Niko Suppa – kom till Örebro Black Knights till sista omgången av Superserien Herr 2020 mot Uppsala 86ers och spelade även semifinalen mot Carlstad Crusaders.

- Niko var en starkt bidragande orsak till att Örebro så när höll på att vinna semifinalen mot Carlstad, Fredrik Pilbäck.

Nikolas har förutom även Örebro representerat klubbar i Italien, Tyskland, Danmark liksom spelat i det italienska landslaget.

Inledningen av säsongen 2021 kommer han spela i Spanien med topplaget Badalona Dracs innan han ansluter till Stockholm Mean Machines och Superserien Herr i april.

I Tyskland inledde han karriären med Kuchen Mammuts 2013, men han har nått mest och flest framgångar med topplaget Schwäbisch Hall Unicorns med vilka ha har spelat fyra German Bowls och vunnit två. Nikolas Knoblauch har också coacherfarenhet från såväl Tyskland som Italien och Danmark, ytterligare en viktig anledning till att han kommer att spela i Mean Machines-tröjan kommande säsong.

Skribent: Peter Nilsson
E-post: This is a mailto link

Shop

Postadress:
Stockholm Mean Machines IF - Amerikansk Fotboll
Zinkensdamms idrottsplats, Ringvägen 16
11726 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansliet@meanmachine...

HUVUDSPONSORER

PMA

 

Pinpointer

 

SAMARBETSPARTNERS
GULD

Stockholms Åkeri AB

 

Sorunda

 

Return To Play

 

SAMARBETSPARTNERS
SILVER

Make Green

 

Zadeo AB

 

Stenhusgruppen

 

Wolksvagen

 

SAMARBETSPARTNERS
BRONS

Hultsteins

 

Hyreslandslaget

 

Stockpipe

 

BG FIX

 

 MIAB Mark och Infra AB

 

Gnesta Bergbyggare AB

 

Traffic

 

SAMARBETSPARTNERS

Mathem

 

MEAN MACHINES SPONSOR

Troeng Johansson Consulting

 

Fagersta Brukshotell

 

Cigab

 

Flow Behave

 

Västertorps Bil och Däckservice

 

Stockholm Constructionsite AB

 

MaTaBa

 

 Brisket & Friends

 

Trafego