Hoppa till sidans innehåll

Mean Machines förlänger med Fredrik Pilbäck

30 AUG 2017 21:02
Fredrik Pilbäck kommer fortsatt vara huvudtränare för Stockholm Mean Machines Superserielag. Den säsong som avslutades i somras visar att laget och tränarstaben under hans ledning har gjort stora framsteg.
  • Uppdaterad: 30 AUG 2017 21:13

Martin Wallin, sportchef för Stockholm Mean Machines Superserielag om förlängningen med Fredrik Pilbäck:

Inte bara har Fredrik förvaltat den trupp han haft till förfogande. Laget blev bättre vecka för vecka, träning för träning, repetition för repetition. Det gör att vi ligger helt i linje med, om inte före, vårt långsiktiga mål för 2020.

Ledare och spelare kommer nu gå in i försäsongsträningen. För ledarnas del innebär det att ytterligare stärka upp tränarstabens arbetsmetoder.

Under 2017 effektiviserade vi träningarna, vi granskade vad vi gör och varför. Till 2018 kommer vi yterliggare förfina detta arbete genom att se över hur staben arbetar fram sina planer.

Ledarstabens uppdrag  kommer inledningsvis vara att förfina de processer från vilka beslut för träningar och matchplaner arbetas fram.  Därefter skall planerna sättas, verkställas och följas upp enligt uppgjord processmall.

Spelare i Stockholms Mean Machines kan förvänta sig att alla träningar är väl planerade och varje delmoment svarar mot ett givet syfte och mål. Vidare skall spelarna utmanas i sin prestation för att utvecklas.

Tränare i Stockholm Mean Machines kan förvänta sig att ha tydliga uppdrag för sin träningsplanering. Det är ett långsiktigt arbete, men jag är övertygad om att det kommer ge oss bra förutsättningar på sikt. De arbetsmetoder vi arbetar fram i Superserielaget kommer sippra ut i hela föreningen.

Fredriks arbete med detta blir att leda staben genom dessa, delvis nya tankesätt. Fredrik gjorde ett utmärkt arbete med detta föregående säsong. Det kommer han göra även i år.

Det syntes i spelglädjen hos spelarna och i tränarstaben att Mean Machines är en förening på väg. Riktning och mål är tydligt! Vi är därför stolta över att även till nästa år kunna presentera Fredrik Pilbäck som huvudtränare för Stockholm Mean Machines. Det ska bli spännande att se årets ledarstab och spelartrupp ta form.

Skribent: Peter Nilsson
Epost: This is a mailto link

Börja spela!

 

Shop

Postadress:
Stockholm Mean Machines IF - Amerikansk Fotboll
Zinkensdamms idrottsplats, Ringvägen 16
11726 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansliet@meanmachine...

HUVUDSPONSORER

PMA

 

SAMARBETSPARTNERS
GULD

Stockholms Åkeri AB

 

Nobina

 

Sorunda

 

Return To Play

 

SAMARBETSPARTNERS
SILVER

Make Green

 

Zadeo AB

 

Wolksvagen

 

SAMARBETSPARTNERS
BRONS

Hultsteins

 

Hyreslandslaget

 

Stockpipe

 

BG FIX

 

 MIAB Mark och Infra AB

 

Gnesta Bergbyggare AB

 

Traffic

 

Pitchers

 

Fitness24Seven

 

MEAN MACHINES SPONSOR

Flow Behave

 

Creative Meetings

 

Stockholm Constructionsite AB

 

MaTaBa

 

 Brisket & Friends

 

Ståthöga MA Teknik AB

 

 

Trafego