Hoppa till sidans innehåll

Hampus Simon klar för Stockholm Mean Machines

07 DEC 2016 09:30
Stockholm Mean Machines herrseniorer har gjort klart med en nyckelvärvning inför säsongen 2017 i form av Superseriens bästa kicker: Hampus Simon.
  • Uppdaterad: 07 DEC 2016 11:09

Stockholm Mean Machines är glada över att kunna välkomna Hampus Simon till föreningen. Hampus, 197 cm och 92 kg, inledde sin karriär i Ystad Rockets år 2012. I Ystad blev det två säsongen innan han tog steget till Superserien och Kristianstad Predators, där han 2014 nominerades till Årets kicker i Superserien.

Till säsongen 2015 tog Hampus steget till Tyresö Royal Crowns, där han under sina två säsonger etablerade sig som Sverige bästa kicker - och både 2015 och 2016 utsågs han också till just Året kicker i Superserien. På meritlistan står också tre landskamper och han är coach för kickers i det svenska damlandslaget.

I Stockholm Mean Machines kommer Hampus att spela med herrseniorerna i Superserien och träna kickers och punters i U15/U17/U19 och i damlaget.

– Vi är enormt glada att Hampus har valt att komma till oss. Det är en duktig landslagsspelare och en mycket uppskattad tränare som ansluter till föreningen. Hampus medför ytterligare rutin och spets till laget i Superserien och säkra poäng innanför motståndarens redzone ger ett skönt självförtroende till vårt anfall och långa avsparkar ger försvaret lång plan att jobba på. En nyckelrekrytering som höjer förväntningarna helt enkelt, säger Fredrik Pilhäck, huvudtränare för Stockholm Mean Machines.

Skribent: Peter Nilsson
Epost: This is a mailto link

Börja spela!

 

Shop

Postadress:
Stockholm Mean Machines IF - Amerikansk Fotboll
Zinkensdamms idrottsplats, Ringvägen 16
11726 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansliet@meanmachine...

HUVUDSPONSORER

PMA

 

SAMARBETSPARTNERS
GULD

Stockholms Åkeri AB

 

Nobina

 

Sorunda

 

Return To Play

 

SAMARBETSPARTNERS
SILVER

Make Green

 

Zadeo AB

 

Wolksvagen

 

SAMARBETSPARTNERS
BRONS

Hultsteins

 

Hyreslandslaget

 

Stockpipe

 

BG FIX

 

 MIAB Mark och Infra AB

 

Gnesta Bergbyggare AB

 

Traffic

 

Pitchers

 

Fitness24Seven

 

MEAN MACHINES SPONSOR

Flow Behave

 

Creative Meetings

 

Stockholm Constructionsite AB

 

MaTaBa

 

 Brisket & Friends

 

Ståthöga MA Teknik AB

 

 

Trafego