Hoppa till sidans innehåll

Game of Sjätteplatsen

20 JUN 2016 23:29
I säsongens sista match för Stockholm Mean Machines så möter man STU Northside Bulls på Bergshamra Arena. Vinnaren i matchen slipper jumboplatsen i Superserien 2016. Avspark 23 juni kl. 18.30!
  • Uppdaterad: 20 JUN 2016 23:37

Det är dags för den sista omgången av grundserien i Superserien anno 2016. Medan Carlstad, Örebro, Tyresö och Uppsala gör upp om hur slutspelsplatserna så äger den sista omgångens mest dramatiska match rum på Bergshamra Arena i Solna.

För där är det gästande Stockholm Mean Machines som besöker STU Northside Bulls i Game of Sjätteplatsen! Vinnaren kan räkna sin säsong som inte helt misslyckad medan förloraren i matchen slutar sist i Superserien, vilket inte är vad något av lagen hade hoppats på.

Att Stockholm har chans att gå om STU i tabellen beror förstås på det senaste mötet lagen emellan, då Stockholm vann med 30-28 på hemmaplan i en av de mer dramatiska matcherna som spelats på Zinkensdamms IP på länge och där Jakob Gorecki satte ett avgörande field goal följt av Kijafa Crumbles interception som definitivt vann matchen för Stockholm.

I Stockholm har anfallet börjat producera mot slutet av säsongen, lett av QB Zach Anderson och WR Crumble i anfallet medan Malcolm Engström och Gorecki leder försvaret. Men senast var det många spelare som gjorde bra insatser och det finns definitivt hopp om seger på torsdag.

STU däremot har nu förlorat sex matcher i rad, men kommer med all säkerhet vilja avsluta säsongen snyggt på hemmaplan. De är som alltid ett roligt lag att se spela, vilket vi inte minst såg flera exempel på när lagen senast möttes på Zinken.

Så ta dig till Bergshamra Arena torsdagen den 23 juni och börja midsommarfirandet med att se Game om Sjätteplatsen, kampen om att inte sluta sist. Avspark kl. 18.30. Heja Mean Machines!

Skribent: Peter Nilsson
Epost: This is a mailto link

Börja spela!

 

Shop

Postadress:
Stockholm Mean Machines IF - Amerikansk Fotboll
Zinkensdamms idrottsplats, Ringvägen 16
11726 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansliet@meanmachine...

HUVUDSPONSORER

PMA

 

SAMARBETSPARTNERS
GULD

Stockholms Åkeri AB

 

Nobina

 

Sorunda

 

Return To Play

 

SAMARBETSPARTNERS
SILVER

Make Green

 

Zadeo AB

 

Wolksvagen

 

SAMARBETSPARTNERS
BRONS

Hultsteins

 

Hyreslandslaget

 

Stockpipe

 

BG FIX

 

 MIAB Mark och Infra AB

 

Gnesta Bergbyggare AB

 

Traffic

 

Pitchers

 

Fitness24Seven

 

MEAN MACHINES SPONSOR

Flow Behave

 

Creative Meetings

 

Stockholm Constructionsite AB

 

MaTaBa

 

 Brisket & Friends

 

Ståthöga MA Teknik AB

 

 

Trafego