Hoppa till sidans innehåll

Från SM-guld till Superserien

29 MAR 2018 17:42
Sju spelare från det U19-lag som förra hösten tog SM-guld tar till årets säsong steget upp och spelar för Stockholm Mean Machines i Superserien.
  • Skapad: 29 MAR 2018 17:42

2017 var ett magiskt år för Mean Machines U19. Laget gick obesegrade genom seriespelet och vann sedan också en oerhört rafflande SM-final mot Kristianstad Predators på Valhalla IP i Göteborg.

Från de regerande svenska juniormästarna är det sju spelare som inför säsongen 2018 tar steget upp till Mean Machines Superserielag för herrar.

För den som kan sin Mean Machines-historia är bröderna Löhr - Mikael och Thomas - två legendariska namn som dominerade på den offensiva linjen under stora delar av 00-talet. Bröderna Adam och Marcel Fondak har alla möjligheter att föra denna stolta tradition vidare - både två har fått mycket speltid under försäsongen och är med och slåss om en startposition på den offensiva linjen under sitt första år i Superserien.

DL/TE Victor Stoffel är en spelare med enorm potential som förutom SM-guldet under 2017 också deltog i International Bowl i Dallas i USA samt fick speltid i Superserien redan under fjolåret.

Elliot Maric Larsson ledde som QB Mean Machines U19-lag till SM-guld under fjolåret och har under försäsongen varit backup till Anders Hermodsson i Superserielaget.

Lovande CB:n Magnus Österberg, WR Måns Mannerfelt och DB Simon Fredriksson (som dock dras med en skada och inte har deltagit under försäongen) tar också steget från junior- till seniorspel under 2018 och bidrar till en ljus framtid för Stockholm Mean Machines herrseniorer.

Skribent: Peter Nilsson
Epost: This is a mailto link

Börja spela!

 

Shop

Postadress:
Stockholm Mean Machines IF - Amerikansk Fotboll
Zinkensdamms idrottsplats, Ringvägen 16
11726 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansliet@meanmachine...

HUVUDSPONSORER

PMA

 

SAMARBETSPARTNERS
GULD

Stockholms Åkeri AB

 

Nobina

 

Sorunda

 

Return To Play

 

SAMARBETSPARTNERS
SILVER

Make Green

 

Zadeo AB

 

Wolksvagen

 

SAMARBETSPARTNERS
BRONS

Hultsteins

 

Hyreslandslaget

 

Stockpipe

 

BG FIX

 

 MIAB Mark och Infra AB

 

Gnesta Bergbyggare AB

 

Traffic

 

Pitchers

 

Fitness24Seven

 

MEAN MACHINES SPONSOR

Flow Behave

 

Creative Meetings

 

Stockholm Constructionsite AB

 

MaTaBa

 

 Brisket & Friends

 

Ståthöga MA Teknik AB

 

 

Trafego