Hoppa till sidans innehåll
Foto: Stefan Akander

Det är nu det gäller - ny SM-final mot Carlstad väntar

04 JUL 2019 16:45
De två dominerade lagen inom svensk amerikansk fotboll gör återigen upp i en SM-final när Stockholm Mean Machines ska försvara sitt SM-guld från fjolåret mot Carlstad Crusaders. Avspark på Borås Arena lördagen den 6 juli kl. 19.
  • Uppdaterad: 04 JUL 2019 16:45

Det är något speciellt veckan innan en SM-final, även om det inte syntes när Stockholm Mean Machines tränade i Tantolunden under onsdagskvällen. På håll såg det ut som en träning bland många andra, men denna ägde rum blott tre dagar innan SM-finalen i Superserien Herr 2019 sparkar av på Borås Arena - och tre dagar innan Mean Machines återigen får chansen att spela om det finaste av allt, ett SM-guld.

Stockholm Mean Machines vann guldet förra året efter att ha besegrat Carlstad Crusaders med 42-41 i en dramatisk, händelserik och helt fantastisk SM-final på Stockholms stadion. Då var det Carlstad som gick in med favoritskapet och Mean Machines som skrällde. Denna gången är rollerna inför finalen omvända.

Stockholm Mean Machines vann samtliga matcher under grundserien, två av dem mot just Carlstad Crusaders (33-13 på hemmaplan den 6 april och 37-14 i Karlstad den 16 juni) och har imponerat när de tog sig genom seriespelet obesegrade. Men ännu är inget vunnit, det är hela laget - och Carlstad - fullt medvetna om.

Inför finalen kommer vi här att publicera "matchups"  att hålla koll på under finalen! Fram tills dess: Borås Arena kl. 19 är vad som gäller, du behövs! Och varför inte göra det till en hel fotbollsdag och se Division 1-finalen mellan Kristianstad och Arlanda kl. 11 och finalen i Superserien Dam mellan Carlstad och Örebro kl. 15? Kan du inte se finalerna på plats så går allt att se live på nätet eller CMore.

Nu kör vi, heja Mean Machines!

Skribent: Peter Nilsson
Epost: This is a mailto link

Börja spela!

 

Shop

Postadress:
Stockholm Mean Machines IF - Amerikansk Fotboll
Zinkensdamms idrottsplats, Ringvägen 16
11726 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansliet@meanmachine...

HUVUDSPONSORER

PMA

 

SAMARBETSPARTNERS
GULD

Stockholms Åkeri AB

 

Nobina

 

Sorunda

 

Return To Play

 

SAMARBETSPARTNERS
SILVER

Make Green

 

Zadeo AB

 

Wolksvagen

 

SAMARBETSPARTNERS
BRONS

Hultsteins

 

Hyreslandslaget

 

Stockpipe

 

BG FIX

 

 MIAB Mark och Infra AB

 

Gnesta Bergbyggare AB

 

Traffic

 

Pitchers

 

Fitness24Seven

 

MEAN MACHINES SPONSOR

Flow Behave

 

Creative Meetings

 

Stockholm Constructionsite AB

 

MaTaBa

 

 Brisket & Friends

 

Ståthöga MA Teknik AB

 

 

Trafego