Hoppa till sidans innehåll

Carlstad fortsatt för svåra

10 JUN 2017 19:10
Stockholm Mean Machines har höjt sig ordentligt jämfört med senare år, men de regerande svenska mästarna Carlstad Crusaders är fortfarande storleken för stora. På Tingvalla IP vann i eftermiddags hemmalaget Crusaders med klara 42-6 (35-6).
  • Uppdaterad: 10 JUN 2017 19:41

Stockholm Mean Machines hade inför bortamatchen i Carlstad vunnit fyra raka matcher - men segersviten kom också att stanna vid just fyra. För mot Superseriens gigant just nu fanns inte mycket att göra.

För Carlstad Crusaders hade hemma på Tingvalla IP inga större besvär med gästade Mean Machines. 14-0 efter första kvarten blev 35-6 i halvlek och 42-6 när slutsignalen gick. Att Carlstad hade 531 yards i anfallet mot Stockholms 137 (varav 47 kom på ett spel) säger det mesta om Carlstads överlägsenhet denna lördagseftermiddag.

Stockholms enda TD i matchen gjordes av WR Omar Fall på passning av QB Anders Hermodsson. Detta var Falls sjunde TD-mottagning, näst flest i Superserien. 2017.

För Stockholm Mean Machines gäller det nu att snabbt plåstra om såren och självkänslan för redan nästa lördag väntar en väldigt spännande match - tredjeplacerade Stockholm Mean Machines beger sig då till Uppsala för match mot fjärdeplacerade Uppsala 86ers. En inte alltför vild gissning är att båda lagen nog väldigt gärna vill villa denna match och som serietrea möta Örebro i en semifinal, istället för att behöver spela borta mot "omöjliga" Carlstad.

Så det kan bli en riktigt häftig match kommande lördag där Mean Machines får chansen att visa att segern mot Uppsala på hemmaplan i den fjärde omgången inte vara en slump.

Heja Mean Machines!

Skribent: Peter Nilsson
Epost: This is a mailto link

Börja spela!

 

Shop

Postadress:
Stockholm Mean Machines IF - Amerikansk Fotboll
Zinkensdamms idrottsplats, Ringvägen 16
11726 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansliet@meanmachine...

HUVUDSPONSORER

PMA

 

SAMARBETSPARTNERS
GULD

Stockholms Åkeri AB

 

Nobina

 

Sorunda

 

Return To Play

 

SAMARBETSPARTNERS
SILVER

Make Green

 

Zadeo AB

 

Wolksvagen

 

SAMARBETSPARTNERS
BRONS

Hultsteins

 

Hyreslandslaget

 

Stockpipe

 

BG FIX

 

 MIAB Mark och Infra AB

 

Gnesta Bergbyggare AB

 

Traffic

 

Pitchers

 

Fitness24Seven

 

MEAN MACHINES SPONSOR

Flow Behave

 

Creative Meetings

 

Stockholm Constructionsite AB

 

MaTaBa

 

 Brisket & Friends

 

Ståthöga MA Teknik AB

 

 

Trafego