Hoppa till sidans innehåll
Foto: Cecilia Håkansson Stockholm vs. Tyresö 2012

Tuff match mot Tyresö på lördag

19 APR 2016 20:20
Nu på lördag är det dags för Stockholm Mean Machines tredje match i Superserien 2016 och denna gång åker Mean Machines till Tyresövallen för match mot Tyresö Royal Crowns. Lördag den 23 april kl. 18 sparkar matchen av.
  • Skapad: 19 APR 2016 20:20

Stockholm Mean Machines har inlett årets säsong av Superserien med två raka förluster - efter 14-24 i en jämn match mot Limhamn Griffins blev det hela 6-54 på bortaplan mot Örebro Black Knights.

Och det blir inte mycket enklare motstånd i säsongens tredje match då Mean Machines styr kostan åt sydost för en match i Tyresö mot Royal Crowns. Tyresö har varit ett av topplagen under de senaste säsongerna i Superserien och har ett talangfullt och meriterat lag på båda sidor av bollen.

Tyresö, ett av de lag som har ambitionen att lyfta SM-guldpokalen när säsongen går mot sitt slut, gick på en ordentlig plump i protokollet i sin säsongspremiär då man förlorade med hela 6-41 hemma mot Carlstad Crusaders. Så det är med all säkerhet ett ordentligt revanschsuget Tyresö som kommer till spel på lördag.

Stockholm Mean Machines har som sagt fått en tuff inledning på säsongen  efter en ack så lovande första halvleken mot Limhamn. De tre halvlekarna därefter har inte varit lika roliga, men i laget finns ett riktigt utropstecken i WR Ivan Pavlovic som med sin 20 mottagningar för 196 yards och 2 TD:s leder Superserien i både mottagningar och yards.

I inbördes möten mellan de två lagen så har Stockholm ett kompakt historiskt övertag, men Tyresö har ett lika kompakt övertag i nutid i och med att de vunnit de åtta senaste matcherna mot Stockholm och att Mean Machines bara har gjort 12 poäng totalt mot Tyresö under de senaste fem matcherna. Dubbelt trendbrott på lördag? Bege dig till Tyresövallen till kl. 18 på lördag så får du veta.

Heja Mean Machines!

Skribent: Peter Nilsson

Börja spela!

 

Shop

Postadress:
Stockholm Mean Machines IF - Amerikansk Fotboll
Zinkensdamms idrottsplats, Ringvägen 16
11726 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansliet@meanmachine...

HUVUDSPONSORER

PMA

 

SAMARBETSPARTNERS
GULD

Stockholms Åkeri AB

 

Nobina

 

Sorunda

 

Return To Play

 

SAMARBETSPARTNERS
SILVER

Make Green

 

Zadeo AB

 

Wolksvagen

 

SAMARBETSPARTNERS
BRONS

Hultsteins

 

Hyreslandslaget

 

Stockpipe

 

BG FIX

 

 MIAB Mark och Infra AB

 

Gnesta Bergbyggare AB

 

Traffic

 

Pitchers

 

Fitness24Seven

 

MEAN MACHINES SPONSOR

Flow Behave

 

Creative Meetings

 

Stockholm Constructionsite AB

 

MaTaBa

 

 Brisket & Friends

 

Ståthöga MA Teknik AB

 

 

Trafego