Hoppa till sidans innehåll

Noah Risch - Mean Machines nya linebacker

24 DEC 2018 14:04
Stockholm Mean Machines har gjort klart med den amerikanske linebackern Noah Risch från University of Wisconsin-La Crosse.
  • Skapad: 24 DEC 2018 14:04

Noah Risch är en 22-åring linebacker som spelat sin collegefotboll för University of Wisconsin-La Crosse Eagles, och som 2017 nominerades till Cliff Harris Award, en utmärkelse som delas ut till de bästa defensiva spelarna i college fotbollens division 3. Noah är 183 cm lång, väger 110 kilo och ansluter till de svenska mästarna Stockholm Mean Machines inför säsongen 2019.

– Att jag valde Stockholm Man Machines är mycket beroende på den defensive koordinator Raine Vasanoja. Hans söner var två av mina favoritlagkamrater på University of Wisconsin-La Cross., och jag har fått en väldigt bra bild av Raine och tror att jag kommer passa in bra i hans defensiva system. Jag har också hört mycket bra om Stockholm, det ska vara en vacker stad med vänliga människor.

Vilka är dina styrkor som spelare?
– Jag tror jag kan bidra med både storlek och färdighet, och min styrka ligger i att stoppa motståndarnas springspel. Förhoppningsvis kan jag bidra med erfarenhet till linebacker-positionen och att vara en av ledarna i försvaret. Men jag är en mångsidig spelare, kanske kan jag också stå för några blockeringar även i anfallet...

Vad tror du om säsongen som kommer för din och Mean Machines del?
 Jag ser fram emot en framgångsrik säsong och hoppas vi kan fortsätta bygga på den framgång som Mean Machines nådde under fjolåret. Jag vet att det är fler spelare på ingång och ser fram emot att få spela i ett lag med ett dynamiskt anfall och att bidra till att göra försvaret ännu bättre.

 Och jag har aldrig varit i Europa tidigare, så det ska bli spännande att upptäcka Stockholm och Sverige. Go Mean Machines!

Skribent: Peter Nilsson
Epost: This is a mailto link

Börja spela!

 

Shop

Postadress:
Stockholm Mean Machines IF - Amerikansk Fotboll
Zinkensdamms idrottsplats, Ringvägen 16
11726 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansliet@meanmachine...

HUVUDSPONSORER

PMA

 

SAMARBETSPARTNERS
GULD

Stockholms Åkeri AB

 

Nobina

 

Sorunda

 

Return To Play

 

SAMARBETSPARTNERS
SILVER

Make Green

 

Zadeo AB

 

Wolksvagen

 

SAMARBETSPARTNERS
BRONS

Hultsteins

 

Hyreslandslaget

 

Stockpipe

 

BG FIX

 

 MIAB Mark och Infra AB

 

Gnesta Bergbyggare AB

 

Traffic

 

Pitchers

 

Fitness24Seven

 

MEAN MACHINES SPONSOR

Flow Behave

 

Creative Meetings

 

Stockholm Constructionsite AB

 

MaTaBa

 

 Brisket & Friends

 

Ståthöga MA Teknik AB

 

 

Trafego