Hoppa till sidans innehåll
Milos Nestorovic

Milos Nestorovic klar för Stockholm Mean Machines

26 FEB 2016 22:19
Den offensive linjespelaren Milos Nestorovic är klar för Stockholm Mean Machines.
  • Skapad: 26 FEB 2016 22:19


Milos Nestorovic började spela amerikansk fotboll som 18-åring och kom tidigt till Belgrade Vukovi, ett av de bättre lagen i Europa med en lång vinnande tradition bakom sig. Redan efter ett år kom han också med i Serbiens juniorlandslag.

I Belgrade Vukovi spelade han först på den defensiva linjen men flyttades snart över till den offensiva. Säsongen 2013 hade han en ”perfekt säsong” – han tillät ingen sack och ingen tackling för förlust av yards – och belönades med plats i det seniorlandslag som spelade EM i Milano.

2014 tog han steget till att spela fotboll på heltid när han värvades till den tyska ligan GFL och laget Allgau Comets. När kontrakten med Allgau löpte ut fick han ett erbjudande från Istanbul och laget Koc Rams. I Koc Rams var han också tränare för den offensiva linjen för klubbens juniorlag och spelade två ytterligare landskamper för Serbien – och vann båda.

– Jag kommer att göra mitt bästa för Stockholm Mean Machines, både på och utanför planen. Jag har hört mycket bra om Superserien från vänner som spelat här, att det är en bra liga och det tilltalar mig. Jag har också hört att Stockholm är en fin stad, det ska bli spännande att flytta dit, säger Milos Nestorovic.

– Vi är mycket glada över att kunna knyta ytterligare en kvalitetsspelare till Mean Machines. Milos är stor, stark och har en underbar teknik. Han är balanserad både på pass och springspel och hans erfarenhet från internationella matcher ger trygghet till våran offensiva linje. Ivan Pavlovic och Milos känner också varandra sedan tidigare vilket förenklar introduktionen i Stockholm och ger spelarna en större trygghet, säger Fredrik Pilbäck, huvudtränare för Stockholm Mean Machines.

Skribent: Peter Nilsson

Börja spela!

 

Shop

Postadress:
Stockholm Mean Machines IF - Amerikansk Fotboll
Zinkensdamms idrottsplats, Ringvägen 16
11726 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansliet@meanmachine...

HUVUDSPONSORER

PMA

 

SAMARBETSPARTNERS
GULD

Stockholms Åkeri AB

 

Nobina

 

Sorunda

 

Return To Play

 

SAMARBETSPARTNERS
SILVER

Make Green

 

Zadeo AB

 

Wolksvagen

 

SAMARBETSPARTNERS
BRONS

Hultsteins

 

Hyreslandslaget

 

Stockpipe

 

BG FIX

 

 MIAB Mark och Infra AB

 

Gnesta Bergbyggare AB

 

Traffic

 

Pitchers

 

Fitness24Seven

 

MEAN MACHINES SPONSOR

Flow Behave

 

Creative Meetings

 

Stockholm Constructionsite AB

 

MaTaBa

 

 Brisket & Friends

 

Ståthöga MA Teknik AB

 

 

Trafego