Hoppa till sidans innehåll
Foto: Pål Stålnacke

Hemmamatch mot Örebro på lördag

28 APR 2016 22:43
På lördag får Stockholm Mean Machines finbesök på hemmaplan när obesegrade och SM-guldjagande Örebro Black Knights gästar Zinkensdamms IP. Avspark kl. 15. Vi ses!
  • Skapad: 28 APR 2016 22:43

Stockholm Mean Machines är vinstlösa efter tre spelade matcher i Superserien  - en tajt hemmaförlust mot Limhamn har följts av två storförluster på bortaplan mot just Örebro samt i senaste omgången mot Tyresö.

I matchen på Behrn Arena i Örebro för två veckor sedan förlorade Stockholm med 6-54 i en match där Örebro amerikanska QB John Knox hade stor föreställning. På lördag får Stockholm chansen till revansch när Knox och ett Örebro med SM-guldambitioner gästar Södermalm och Zinkensdamms IP. I gästande Black Knights hittar vi också t.ex. Filip Jönsson och Markus Eriksson Hudritsch, två spelare som under fjolåret hade Zinken som hemmaplan.

Stockholm å sin sida har att förlita sig på att Alexander Råland kan leda anfallsspelet på marken och att Kijafa Crumble och Ivan Pavlovic får utrymme i passningsspelet, något som skett vid enstaka tillfällen under säsongen men behöver ske oftare och med mer regelbundenhet. Örebros anfall hade 351 yards på marken senaste lagen möttes, en siffra som Stockholms försvar måste få ner till hälften om laget ska ha en vinstchans.

Matchen på lördag kommer inte att streamas och amerikansk fotboll upplevs ju ändå bäst live - så varmt välkommen till Zinkensdamms IP! Inträde 100 kr eller gratis om du bär Mean Machines-kläder. Vi ses!

Skribent: Peter Nilsson

Börja spela!

 

Shop

Postadress:
Stockholm Mean Machines IF - Amerikansk Fotboll
Zinkensdamms idrottsplats, Ringvägen 16
11726 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansliet@meanmachine...

HUVUDSPONSORER

PMA

 

SAMARBETSPARTNERS
GULD

Stockholms Åkeri AB

 

Nobina

 

Sorunda

 

Return To Play

 

SAMARBETSPARTNERS
SILVER

Make Green

 

Zadeo AB

 

Wolksvagen

 

SAMARBETSPARTNERS
BRONS

Hultsteins

 

Hyreslandslaget

 

Stockpipe

 

BG FIX

 

 MIAB Mark och Infra AB

 

Gnesta Bergbyggare AB

 

Traffic

 

Pitchers

 

Fitness24Seven

 

MEAN MACHINES SPONSOR

Flow Behave

 

Creative Meetings

 

Stockholm Constructionsite AB

 

MaTaBa

 

 Brisket & Friends

 

Ståthöga MA Teknik AB

 

 

Trafego