Hoppa till sidans innehåll
Foto: Pal Stalnacke This is a mailto link Stockholm vs. Limhamn 9 april 2016

Fredagsmatch i Malmö

26 MAJ 2016 20:59
Efter en helgs speluppehåll åker Stockholm Mean Machines söderut för en tv-sänd fredagsmatch mot Limhamn Griffins.
  • Skapad: 26 MAJ 2016 20:59

Stockholm Mean Machines har som bekant inte vunnit någon match ännu i år men senast borta mot Uppsala 86ers gjorde laget en av sina bättre matcher för säsongen och hade ledningen in i fjärde kvarten mot tredjeplacerade Uppsala. Tyvärr rann dock segern ur Stockholms händer. Men laget har nu haft en spelledig helg på sig att finslipa formen inför säsongens längsta bortaresa - mötet med Limhamn Griffins på bortaplan i Malmö.

I sin premiär i Mean Machines-tröjan i matchen mot Uppsala sprang Stockholms nya franske running back Frank Tae för stabila 54 yards på 17 rusher och det ska bli spännande att se vad han kan åstadkomma mot Limhamn med två veckors träning med laget bakom sig. Ett balanserat anfall är viktigt mot ett Griffins-försvar som under säsongen så här långt visat att de i sina bästa stunder tillhör toppskiktet i Superserien.

Limhamn Griffins är annars laget som i inledningen av säsongen ansågs kunna hota om en slutspelsplats men som av någon anledning lyckats förlora 5 av sina 7 spelade matcher och som varit en besvikelse så här långt under säsongen sett till lagets potential.

Både Stockholm och Limhamn kommer från matcher på bortaplan mot tidigare nämnde Uppsala. Stockholm förlorade sin match med 13 poäng medan Limhamn förlorade sin med hela 30 - en sak som talar för Mean Machines på fredag. Historiken talar dock för Limhamn som nu vunnit de tre senaste matcherna mot Stockholm med en segerresultat på i genomsnitt 43-13.

Det är ett Limhamn som spelar för sin heder och som säkert kommer vilja visa upp sig från sin bästa sida inför hemmapubliken och tv-tittarna på fredag mot ett Stockholm som kommer ge allt för att knipa sin första tvåpoängare för säsongen. En match du inte vill missa med andra ord. Drabbningen sparkar av kl. 18.30 på Hästhagens IP i Malmö samt på TV4 Sport.

Heja Mean Machines!

Skribent: Peter Nilsson

Börja spela!

 

Shop

Postadress:
Stockholm Mean Machines IF - Amerikansk Fotboll
Zinkensdamms idrottsplats, Ringvägen 16
11726 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansliet@meanmachine...

HUVUDSPONSORER

PMA

 

SAMARBETSPARTNERS
GULD

Stockholms Åkeri AB

 

Nobina

 

Sorunda

 

Return To Play

 

SAMARBETSPARTNERS
SILVER

Make Green

 

Zadeo AB

 

Wolksvagen

 

SAMARBETSPARTNERS
BRONS

Hultsteins

 

Hyreslandslaget

 

Stockpipe

 

BG FIX

 

 MIAB Mark och Infra AB

 

Gnesta Bergbyggare AB

 

Traffic

 

Pitchers

 

Fitness24Seven

 

MEAN MACHINES SPONSOR

Flow Behave

 

Creative Meetings

 

Stockholm Constructionsite AB

 

MaTaBa

 

 Brisket & Friends

 

Ståthöga MA Teknik AB

 

 

Trafego