Hoppa till sidans innehåll
Foto: Johannes Scherman

SM-finaler i amerikansk fotboll - och VM-kvartsfinal - på Stockholms stadion på lördag

05 JUL 2018 00:29
SM-finalerna i amerikansk fotboll för både herrar och damer spelas lördagen den 7 juli på Stockholms stadion. Mellan finalerna visas VM-kvartsfinalen mellan Sverige och England på storbildsskärm på Stadion. Välkommen till en riktig sportfest!
  • Uppdaterad: 05 JUL 2018 01:07

Klassiska Stockholms stadion står i den 7 juli 2018 värd för SM-finalerna i amerikansk fotboll. Klockan 13 sparkar herrarnas final av, och tidigare var kl. 16.30 avspark för SM-finalen för damer.

Men med anledning av det svenska fotbollslandslagets framgångar, och då kvartsfinalen mot England skulle spelats samtidigt som damfinalen, kommer VM-matchen att visas på Stockholms stadion mellan finalerna. Ett unikt tillfälle för två olika sporter - Sveriges nationalsport och den amerikanska fotbollen - att göra något tillsammans. Och en möjlighet för alla idrottsintresserade att se tre toppmatcher på samma dag!

Här köper du din biljett till matcherna: https://www.ticketmaster.se/event/512125

I herrarnas final är Carlstad Crusaders ute efter sitt nionde raka SM-guld. I finalen möter de inga mindre än "hemmalaget" Stockholm Mean Machines som på lördag spelar sin första SM-final sedan 2009, och nu definitivt är tillbaka i den svenska amerikanska fotbollens finrum. Ett riktigt klassikermöte som du inte vill missa.

Även i damernas final är Carlstad Crusaders representerade, i sin första final på damsidan. För motståndet står de regerade svenska mästarinnorna Örebro Black Knights.

Kl. 11 öppnas finalens tailgate upp på eventområdet, med bl.a. aktiviteter för barn och ett öltält från Pitchers Mariatorget. Också inne på stadion kommer det finnas mat och dryck till försäljning. Kl. 13 sparkar herrarnas final av, en match som också sänds direkt på C More. Kl. 16 sänds Sverige-England på Stadions storbildsskärm och kl. 19 är det avspark för damernas SM-final som avslutar en fantastiskt idrottsdag.

Varmt välkommen till Stadion!

Skribent: Peter Nilsson
Epost: This is a mailto link

Börja spela!

 

Shop

Postadress:
Stockholm Mean Machines IF - Amerikansk Fotboll
Zinkensdamms idrottsplats, Ringvägen 16
11726 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansliet@meanmachine...

HUVUDSPONSORER

PMA

 

SAMARBETSPARTNERS
GULD

Stockholms Åkeri AB

 

Nobina

 

Sorunda

 

Return To Play

 

SAMARBETSPARTNERS
SILVER

Make Green

 

Zadeo AB

 

Wolksvagen

 

SAMARBETSPARTNERS
BRONS

Hultsteins

 

Hyreslandslaget

 

Stockpipe

 

BG FIX

 

 MIAB Mark och Infra AB

 

Gnesta Bergbyggare AB

 

Traffic

 

Pitchers

 

Fitness24Seven

 

MEAN MACHINES SPONSOR

Flow Behave

 

Creative Meetings

 

Stockholm Constructionsite AB

 

MaTaBa

 

 Brisket & Friends

 

Ståthöga MA Teknik AB

 

 

Trafego