Hoppa till sidans innehåll
Foto: Shutterstock

Nu fyller vi Zinken!

02 JUN 2016 08:20
Fredagen den 10 juni kl. 18.30 tar vi emot STU Northside Bulls i säsongens sista hemmamatch. Och då vi vill fylla hela Zinkensdamms IP!
  • Uppdaterad: 09 JUN 2016 01:02

Friday Night Football! Matchen på fredag kväll är både Mean Machines tv-sända kvällsmatch för säsongen 2016 (matchen sänds i TV4 Sport från kl. 18.20) men också sista hemmamatch för i år. Och vi vill visa hela fotbolls-Sverige hur en fullsatt arena ser ut - målet är 1 500 personer på plats!

Det är GRATIS INTRÄDE för alla på fredag tack vare våra fantastiska sponsorer som går in med en summa för varje person som befinner sig på arenan - pengarna går till Mean Machines barn- och ungdomssektion som tillhör en av de största i Sverige för amerikansk fotboll.

Förutom matchen så har vi naturligtvis öppet serveringen och souvenirförsäljning, samt en hel del annat, så välkommen till en helkväll på Zinkensdamms IP! Tillsammans gör vi det till en uppvisning i hur fantastiskt amerikansk fotboll kan vara.

Vår motståndare på fredag är vår lokalrival från norr om stan - STU Northside Bulls. De har vunnit en match och förlorat sex i år, ett resultat de säkert är besvikna över efter att ha varit och nosat på en slutspelsplats under de senaste åren. STU spelar en fin anfallsfotboll, ledd av sin kanadensiske QB Marc-Antoine Langevin. Detta, kombinerat med att Stockholm också fått igång sitt anfallsspel de senaste matchern (trots att WR Ivan Pavlovic är skadad) borgar för en poängrik och underhållande match på fredag kväll.

Kom i tid. Betala gärna med Swish när du köper souvenirer och besökare vår kiosk. Heja på Stockholm Mean Machines och bjud in dina vänner till Facebook-eventet: https://www.facebook.com/events/167980860246828.

Varmt välkommen!

Skribent: Peter Nilsson

Börja spela!

 

Shop

Postadress:
Stockholm Mean Machines IF - Amerikansk Fotboll
Zinkensdamms idrottsplats, Ringvägen 16
11726 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansliet@meanmachine...

HUVUDSPONSORER

PMA

 

SAMARBETSPARTNERS
GULD

Stockholms Åkeri AB

 

Nobina

 

Sorunda

 

Return To Play

 

SAMARBETSPARTNERS
SILVER

Make Green

 

Zadeo AB

 

Wolksvagen

 

SAMARBETSPARTNERS
BRONS

Hultsteins

 

Hyreslandslaget

 

Stockpipe

 

BG FIX

 

 MIAB Mark och Infra AB

 

Gnesta Bergbyggare AB

 

Traffic

 

Pitchers

 

Fitness24Seven

 

MEAN MACHINES SPONSOR

Flow Behave

 

Creative Meetings

 

Stockholm Constructionsite AB

 

MaTaBa

 

 Brisket & Friends

 

Ståthöga MA Teknik AB

 

 

Trafego