Hoppa till sidans innehåll

Mean Machines & Spartans ingår avtal

07 FEB 2017 09:46
Sent under söndagskvällen blev det klart att Jönköping Spartans och Superserie-klubben Stockholm Mean Machines kommer att ingå ett gemensamt farmaravtal under säsongen 2017. Farmaravtalet gäller Mean Machines Superserielag.
  • Uppdaterad: 07 FEB 2017 12:25

Redan i november stod det klart att tidigare Spartans-spelaren Marcus Jonsson skulle lämna Jönköpingsklubben för spel i högstaligan för Stockholm Mean Machines. En övergång som gav mersmak för ett fortsatt samarbete mellan klubbarna.

– Det här känns väldigt rätt för oss. Även om vi är en relativt ung klubb så har vi kommit väldigt långt på väldigt kort tid. Stockholm har en lång tradition och en extremt stor portion erfarenhet av att bedriva en framgångsrik verksamhet, vilket känns inspirerande för oss, säger Spartans ordförande Fredrik Bengtsson.

Jönköping Spartans har under hösten och vintern dragit igång sin herrverksamhet, med en hel del spännande värvningar och nya spelare. Jönköping Spartans tror att detta samarbete kommer ge herrlaget och hela klubben en rejält knuff i rätt riktning.

Förutom värvningen av Marcus Jonsson från Jönköping Spartans har Stockholm Mean Machines verkligen rustat inför där här säsongen. Med värvningar av både högprofilerade spelare som Svenska landslagets QB Anders Hermodsson och NFL-meriterade coacher som Leandro Veal med 7 säsonger bakom sig. Utöver detta är Stockholm Mean Machines en stor organisation med en ofantlig mängd kunskap och erfarenhet.

– Det här samarbetet har alla möjligheter att bli väldigt lyckat. Vi har haft kontakt med Jönköping i olika ärenden. Läger, övergångar och vanliga seriematcher. Vid alla tillfällen har bemötandet varit proffesionellt, positivt och lösningsfokuserat. Båda föreningarna har liknande värdegrund med välutbildade ledare och förståelse för att utveckling får ta tid. Det skall blir enormt spännande att se vad vi kan lära av varandra, säger Fredrik Pilbäck, huvudtränare för Stockholm Mean Machines, om det nyskrivna avtalet.

Avtalet lagen emellan går ut på att spelare från den ena klubben kan vid behov förstärka den andra klubben till matcher under säsongen. Ett utbyte som kommer att gå åt båda hållen.

Skribent: Peter Nilsson
Epost: This is a mailto link

Börja spela!

 

Shop

Postadress:
Stockholm Mean Machines IF - Amerikansk Fotboll
Zinkensdamms idrottsplats, Ringvägen 16
11726 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansliet@meanmachine...

HUVUDSPONSORER

PMA

 

SAMARBETSPARTNERS
GULD

Stockholms Åkeri AB

 

Nobina

 

Sorunda

 

Return To Play

 

SAMARBETSPARTNERS
SILVER

Make Green

 

Zadeo AB

 

Wolksvagen

 

SAMARBETSPARTNERS
BRONS

Hultsteins

 

Hyreslandslaget

 

Stockpipe

 

BG FIX

 

 MIAB Mark och Infra AB

 

Gnesta Bergbyggare AB

 

Traffic

 

Pitchers

 

Fitness24Seven

 

MEAN MACHINES SPONSOR

Flow Behave

 

Creative Meetings

 

Stockholm Constructionsite AB

 

MaTaBa

 

 Brisket & Friends

 

Ståthöga MA Teknik AB

 

 

Trafego