Hoppa till sidans innehåll

Information från Mean Machines styrelse

22 MAR 2020 22:51
Vi skulle vilja dela med oss av hur Mean Machines styrelse agerar och tänker kring den situation vi befinner oss i på grund av Coronasmittan Covid-19.
  • Uppdaterad: 22 MAR 2020 22:51

Med anledning av Covid-19 så har styrelsen nu styrelsemöte varje torsdag. Där diskuterar vi bland annat hur vi skall göra med vår träningsverksamhet och även vad som kan tänkas ske med vår tävlingsverksamhet. Vi diskuterar även hur detta kan påverka föreningen som sådan, på kort och lång sikt. Efter det att vi framfört våra åsikter, så går styrelsen till omröstning i hur vi skall besluta i frågan. Vi är olika individer med olika infallsvinkel och olika åsikter så därför har vi valt att göra på detta sätt. Så snart vi kommit fram till ett beslut meddelar vi ledarna genom ledargruppen om utfallet.

Så här resonerar styrelsen kring anledningen till att vi avbrutit all verksamhet där spelare och ledare träffas fysiskt:

  • Vi är en liten idrott, vilket medför att vi har deltagare från hela Storstockholm och i vissa fall har vi även spelare utanför Stockholm i våra lag. Det gör att, OM vi skulle genomföra träningar, så skulle det innebära att vi blandar människor från olika områden, vilket i händelse av att vi har en spelare eller ledare med Covid-19, så skulle vi bidra till en bred smittspridning.
  • I Stockholm avråds från att resa med kommunala färdmedel om det inte är absolut nödvändigt. OM vi skulle kalla till träningar så har vi sannolikt ett stort antal deltagare som skulle behöva nyttja kommunala färdmedel, för att ta sig till och från träning.
  • Vi är en kontaktidrott. Vår idrott går ut på att vi rör vid varandra. Även när vi kastar boll, så är ofta det sista vi gör innan vi kastar bollen, att slicka oss på fingrarna för att få bättre fäste. Om vi skulle medge träning, så skulle vi, i händelse av deltagare med Covid-19-smitta, snabbt sprida smitta till övriga deltagare.
  • Vi har ett antal ledare som är i riskgrupp och flertalet ledare som i direkt närhet har anhöriga i riskgrupp. I tillägg till detta, så har vi också flertalet ledare som arbetar med riskgrupper eller i samhällskritiska funktioner. Som förening och samhälle är det viktigt att dessa personer skyddas.

Ovanstående punkter är de främsta resonemangen för att styrelsens beslut landat i att avbryta fysisk verksamhet. Vi vill förstås uppmana alla att fortsätta sin träning på egen hand och delta i de interaktiva möten som eventuellt skapas i respektive lagdel, så att vi är redo för att snart träffas och göra det vi älskar - skapa underbara minnen genom amerikansk fotboll!

Vänligen Styrelsen Stockholm Mean Machines IF

Skribent: Peter Nilsson
E-post: This is a mailto link

Shop

Postadress:
Stockholm Mean Machines IF - Amerikansk Fotboll
Zinkensdamms idrottsplats, Ringvägen 16
11726 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansliet@meanmachine...

HUVUDSPONSORER

PMA

 

Pinpointer

 

SAMARBETSPARTNERS
GULD

Stockholms Åkeri AB

 

Sorunda

 

Return To Play

 

SAMARBETSPARTNERS
SILVER

Make Green

 

Zadeo AB

 

Stenhusgruppen

 

Wolksvagen

 

SAMARBETSPARTNERS
BRONS

Hultsteins

 

Hyreslandslaget

 

Stockpipe

 

BG FIX

 

 MIAB Mark och Infra AB

 

Gnesta Bergbyggare AB

 

Traffic

 

SAMARBETSPARTNERS

Mathem

 

Ekmans buss

 

Olofssons bil

 

C.B Trygg Fastighetskonsultation

 

MEAN MACHINES SPONSOR

Troeng Johansson Consulting

 

Fagersta Brukshotell

 

Alfa Laval Tumba AB

 

Cigab

 

Flow Behave

 

Västertorps Bil och Däckservice

 

Stockholm Constructionsite AB

 

MaTaBa

 

 Brisket & Friends

 

Trafego