Hoppa till sidans innehåll

Camilla - Stockholm Mean Machines nya administratör

12 SEP 2016 23:58
Camilla Bjersér är nyanställd som administratör på Stockholm Mean Machines.
  • Uppdaterad: 13 SEP 2016 20:45

Hej! Vem är du och vad har du gjort tidigare?
- Jag heter Camilla Bjersér och har tidigare bland annat ansvarat för kansliet hos IFK Lidingö Friidrott. Nu kommer jag att arbeta 25% för Stockholm Mean Machines. Jag har aldrig själv spelat, men jag har en son som spelar i U17 och går NIU med inriktning amerikansk fotboll, så fotbollen har varit en stor del av mitt liv under ganska lång tid. Jag har också under de senaste åren arbetat med Stockholm Mean Machines resor till Dukes, berättar Camilla.

Vad ingår i jobbet som administratör på Mean Machines kansli?
- Man kan säga att jag jobbar med allt som inte har med det rent spelmässiga att göra, det är coachernas uppgift. En prioriterad uppgift är att skapa fungerande rutiner och säkerställa föreningens intäkter. Det sistnämnda är väldigt viktigt eftersom en sund ekonomi är förutsättningen för att vi kan bedriva någon verksamhet överhuvudtaget. Rent praktiskt innebär det att se till att vi får in våra bidrag och att alla avgifter betalas.
- Utöver mig själv, jobbar även Marco Jutila på kansliet. Han sköter utprovningen av hyrskydd och kommer att vara på plats tisdagar och torsdagar kl. 17-20.

För de som inte vet, vad finns på Mean Machines kansli?
- Rent fysiskt finns olika typer av utrustning, allt från hyrskydd till sjukvårdsväskor. Det är mycket saker som ofta behövs med kort varsel. Därför är det viktigt att vi har bra rutiner för hur vi hanterar utrustningen och att alla följer dessa rutiner.

Vad kan spelare, ledare och föräldrar få hjälp med från kansliet?
- Kansliet kan egentligen hjälpa till med det mesta som inte har med det spelmässiga att göra. En enkel tumregel är att om din fråga har med det som sker på planen att göra, då är det coacher och sportchef. Är det utanför planen, då är det lagledare och kansli. Spelare som behöver hyra skydd, ledare som behöver hjälp med Idrottonline och föräldrar som har ett barn som vill börja spela är exempel på uppgifter som kansliet kan hjälpa till med.

Hur kommer man i kontakt med dig på kansliet?
- Det bästa sättet att komma i kontakt med kansliet är att maila på This is a mailto link. Jag kommer framför allt att jobba hemifrån men kommer att vara där ett par tillfällen i månaden, avslutar Camilla.

Skribent: Peter Nilsson
Epost: This is a mailto link

Börja spela!

 

Shop

Postadress:
Stockholm Mean Machines IF - Amerikansk Fotboll
Zinkensdamms idrottsplats, Ringvägen 16
11726 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansliet@meanmachine...

HUVUDSPONSORER

PMA

 

SAMARBETSPARTNERS
GULD

Stockholms Åkeri AB

 

Nobina

 

Sorunda

 

Return To Play

 

SAMARBETSPARTNERS
SILVER

Make Green

 

Zadeo AB

 

Wolksvagen

 

SAMARBETSPARTNERS
BRONS

Hultsteins

 

Hyreslandslaget

 

Stockpipe

 

BG FIX

 

 MIAB Mark och Infra AB

 

Gnesta Bergbyggare AB

 

Traffic

 

Pitchers

 

Fitness24Seven

 

MEAN MACHINES SPONSOR

Flow Behave

 

Creative Meetings

 

Stockholm Constructionsite AB

 

MaTaBa

 

 Brisket & Friends

 

Ståthöga MA Teknik AB

 

 

Trafego