Hoppa till sidans innehåll

Mean Machines startar flaggfotbollssektion

07 FEB 2021 20:55
Stockholm Mean Machines startar upp en flaggfotbollssektion i och med att densamma i skollaget Carlberg Cavaliers flyttar in under Mean Machines organisation.
  • Uppdaterad: 07 FEB 2021 20:55

Ambitionen att starta upp en flaggfotbollssektion har funnit under en tid inom Stockholm Mean Machines, men ambitionen har av olika anledningar inte tagit fart. Tills nu.

Skollaget Carlberg Cavaliers - Militärhögskolan Karlbergs och Försvarshögskolans fotbollslag - har sedan flera år bedrivit verksamhet inom inomhus- och flaggfotboll. Men då flaggfotbollen har velat höja ambitionsnivån på verksamheten har man i år sökt efter ett nytt hem.

– Cavaliers flagglag har under flera år växt i stadig takt vad gäller spelarantal, engagemang och ambition, men har nu nått en punkt där det inte riktigt finns möjligheter att ta laget till nästa nivå, säger Tore Malmström från Carlberg Cavaliers.

Efter samtal mellan Cavaliers och Mean Machines står det nu klart att sektionen flyttar och blir en del av Stockholms Mean Machines.

– Jag är glad över att få välkomna Carlbergs flaggfotbollssektion till Mean Machines-familjen. Detta är ytterligare ett steg i rätt riktning för vår målbild att bli Europas bästa amerikansk fotbollsorganisation. Nu breddar vi verksamheten och ger fler en möjlighet att vara en del av vår fantastiska förening. Jag vill tacka Carlberg Cavaliers för ett gott och smidigt samarbete, säger Stockholm Mean Machines Niclas Backlund.

– Vi gläds över det varma välkomnandet och ser fram emot att tillsammans skapa ett nytt slagkraftigt stockholmslag, säger Tore Malmström.

Alla medlemmar i Carlbergs flaggfotbollssektion välkomnas följaktligen till Stockholms flaggfotboll - som i ett första steg är anmälda till SM-serien 2021 för herrar.

– Vi inleder med en lagdel inom vår nya sektion, men kommer naturligtvis få igång fler lagdelar under året, säger Niclas Backlund.

Skribent: Peter Nilsson
E-post: This is a mailto link

Shop

Postadress:
Stockholm Mean Machines IF - Amerikansk Fotboll
Zinkensdamms idrottsplats, Ringvägen 16
11726 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansliet@meanmachine...

HUVUDSPONSORER

PMA

 

Pinpointer

 

SAMARBETSPARTNERS
GULD

Stockholms Åkeri AB

 

Sorunda

 

Return To Play

 

SAMARBETSPARTNERS
SILVER

Make Green

 

Zadeo AB

 

Stenhusgruppen

 

Wolksvagen

 

SAMARBETSPARTNERS
BRONS

Hultsteins

 

Hyreslandslaget

 

Stockpipe

 

BG FIX

 

 MIAB Mark och Infra AB

 

Gnesta Bergbyggare AB

 

Traffic

 

SAMARBETSPARTNERS

Mathem

 

MEAN MACHINES SPONSOR

Troeng Johansson Consulting

 

Fagersta Brukshotell

 

Cigab

 

Flow Behave

 

Västertorps Bil och Däckservice

 

Stockholm Constructionsite AB

 

MaTaBa

 

 Brisket & Friends

 

Trafego