Hoppa till sidans innehåll

Stockholm Mean Machines söker ny Sportchef för vår damsektion

19 JUL 2020 11:44
Som Sportchef i Stockholm Mean Machines arbetar du med de sportsliga frågorna; planerar för hur föreningen skall utveckla spelarna i de olika lagdelarna, rekrytera tränare m.m.
  • Skapad: 19 JUL 2020 11:44

I uppdraget ingår också att följa förändringar i tävlingsbestämmelserna, utarbeta rutiner för hur flödet mellan lagdelarna ska se ut och representera föreningen i eventuella utskott/instanser som arbetar med seriespel och utveckling av sporten i Sverige.

Syftet med att ha en grupp är att på bästa sätt maximera den kompetens och kapacitet som vi vill att medlemmarna i Sportchefsgruppen har.

Sportchefsgruppen kommer att samarbeta med de olika områdena, men huvudansvaret kommer att ligga på den/de som tillsätts för respektive fokusområde.

Fokusområden:

  • HERR
  • DAM
  • JUNIOR (U15-U19)
  • BARN (U9-U13)
  • FYS

En person i Sportchefsgruppen utses för att vara representant inför styrelsen. Denna person är också sammankallande för Sportchefsgruppen. Varje fokusområde har möjligheten att tillsätta en undergrupp. I undergruppen kan respektive ansvarig tillsätta personer från inom och utanför föreningen som kan bidra till utvecklingen av området.

Stockholm Mean Machines är en förening som erbjuder en amerikansk fotboll som är intressant och bred i ett sportsligt perspektiv. Att delta i Sportchefsgruppen ger dig möjligheter att testa dina visioner och strategier samtidigt som du med stödet i gruppen, kan utvecklas inom ledarskap och lagsamarbete. Som medlem i Sportchefsgruppen brinner du för amerikansk fotboll och/eller sportslig utveckling av lagsport. Meriterande är om du har en idrottsledarutbildning, tränarutbildning och/eller erfarenhet av amerikansk fotboll. Slutligen har du förmågan att se till likväl individ som grupp inom föreningen.

Ange i din ansökan vilket anledningen till intresset av fokusområdet DAM och förbered tankar hur du tror att du vill driva Sportchefsgruppens verksamhet. Det är viktigt att det inte blir några intressekonflikter, vilket innebär att du inte kan vara verksam som ansvarig för ett fokusområde som du samtidigt besitter en position som tränare i.

Intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan nu till This is a mailto link

Skribent: Håkan Forss
E-post: This is a mailto link

Shop

Postadress:
Stockholm Mean Machines IF - Amerikansk Fotboll/Flaggfotboll/Landhockey
Zinkensdamms idrottsplats, Ringvägen 16
11726 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansliet@meanmachine...

HUVUDSPONSORER

PMA

 

Pinpointer

 

SAMARBETSPARTNERS
GULD

Stockholms Åkeri AB

 

Sorunda

 

Return To Play

 

SAMARBETSPARTNERS
SILVER

Make Green

 

Zadeo AB

 

Stenhusgruppen

 

Wolksvagen

 

SAMARBETSPARTNERS
BRONS

Hultsteins

 

Hyreslandslaget

 

Stockpipe

 

BG FIX

 

 MIAB Mark och Infra AB

 

Gnesta Bergbyggare AB

 

Traffic

 

SAMARBETSPARTNERS

Mathem

 

Ekmans buss

 

Olofssons bil

 

C.B Trygg Fastighetskonsultation

 

MEAN MACHINES SPONSOR

Troeng Johansson Consulting

 

Fagersta Brukshotell

 

Alfa Laval Tumba AB

 

Cigab

 

Flow Behave

 

Västertorps Bil och Däckservice

 

Stockholm Constructionsite AB

 

MaTaBa

 

 Brisket & Friends

 

Trafego