Hoppa till sidans innehåll
Foto: Maria Schedin

Äntligen premiär!

13 APR 2018 00:50
Efter fjolårets finalförlust är det ett revanschsuget Mean Machines som på söndag kl. 15 gör säsongspremiär på Zinkensdamms IP mot gästande Arlanda Jets. Gör som artisten Silvana Imam - gå på amerikansk fotboll! Varmt välkommen till Zinken!
  • Skapad: 13 APR 2018 00:50

Stockholm Mean Machines stretade emot men Örebro Black Knights var storleken större i fjolårets SM-final på Behrn Arena och kunde vinna med 22-6 efter 14-0 i paus. Det var ändå ett steg framåt för Mean Machines efter att laget missade SM-finalen hela och hållet året dessförinnan.

Men till i år är ambitionen att minst återupprepa finalplatsen från förra säsongen och gärna ta ytterligare ett steg och återföra SM-pokalen till Stockholm.

 Det finns det bara en tanke i mitt huvud: SM-guld. Något mer finns det inte plats för, that's it. Guldet ska till Stockholm, där det hör hemma, säger Hedvig Palocci, defensiv back från Arlanda Jets, en av de spelare som har anslutit till Mean Machines under försäsongen.

Mean Machines spelartrupp inför säsongen 2018 är bredare än på länge och det krävs i en Superserien Dam med allt fler lag som spelar på en högre nivå

– Konkurrensen har helt klart hårdnat de senaste åren. Det har kommit in fler lag i serien, vilket är jätteroligt och utvecklande för sporten, säger Nina Kiviharju, ny RB-coach i laget.

Premiären på söndag spelas mot Arlanda Jets, ett lag som varit med i toppen under flera år och som Mean Machines både har besegrat i ett par SM-finaler - men det var också mot Arlanda Jets som Mean Machines damer förlorade sin första match någonsin för ett par år sedan. Och när lagen möttes under 2017 så vann Jets återigen, då med 19-7 på Midgårdsvallen i Märsta.

Mean Machines damer var under flera år närmast oslagbara, och det är dit laget ska igen. Och den resan börjar på söndag! Hela Stockholm Mean Machines välkomnar dig till en härlig söndagseftermiddag på Zinkensdamms IP, där artisten Silvana Iman finns på plats för att presentera matchbollen. Välkommen att njuta av vårsol och amerikansk fotboll på högsta nivå, avspark kl. 15.00!

Nu kör vi! Heja Mean Machines!

Skribent: Peter Nilsson
Epost: This is a mailto link

Börja spela!

 

Shop

Postadress:
Stockholm Mean Machines IF - Amerikansk Fotboll
Zinkensdamms idrottsplats, Ringvägen 16
11726 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansliet@meanmachine...

HUVUDSPONSORER

PMA

 

SAMARBETSPARTNERS
GULD

Stockholms Åkeri AB

 

Nobina

 

Sorunda

 

Return To Play

 

SAMARBETSPARTNERS
SILVER

Make Green

 

Zadeo AB

 

Wolksvagen

 

SAMARBETSPARTNERS
BRONS

Hultsteins

 

Hyreslandslaget

 

Stockpipe

 

BG FIX

 

 MIAB Mark och Infra AB

 

Gnesta Bergbyggare AB

 

Traffic

 

Pitchers

 

Fitness24Seven

 

MEAN MACHINES SPONSOR

Flow Behave

 

Creative Meetings

 

Stockholm Constructionsite AB

 

MaTaBa

 

 Brisket & Friends

 

Ståthöga MA Teknik AB

 

 

Trafego