Hoppa till sidans innehåll
Foto: Stefan Akander

13 år av fotbollshistoria tar sikte mot säsongen 2021

08 MAR 2021 21:20
Stockholm Mean Machines damlag etablerades 2008 som ett av de första damlagen i Sverige. Till säsongen 2021 satsar laget vidare i Division 1 Norra och vi stämmer av läget i laget med Erika Weidenhaijn, Nathalie Svanberg Nylund och Stefan Dahl Holm.
  • Skapad: 08 MAR 2021 21:20

Erika Weidenhaijn (DL/TE)

– Jag ser fram emot en andra säsong med Stockholm Mean Machines, att få fortsätta växa och utvecklas både som spelare och lag. Ddet ska bli sjukt kul att ta oss an nytt motstånd i år, speciellt ser jag fram emot att få möta Valkyries, det kommer bli en tuff match som kommer lära oss mycket.

Nathalie Svanberg Nylund (QB/DB)

–Mina tankar kring kommande säsong är att det känns tryggt. Vi har många spelare som har en säsong med sig i bagaget och det märks på träningarna! Vi har mycket potential i laget och mycket vi kommer att bygga vidare på! Jag tror även att vi kommer att möta hårt motstånd och det ska bli kul!

– Det som fick mig att vilja spela med Mean Machines är att jag har saknat fotbollen mycket! Jag har haft två säsonger med enbart flaggfotboll i mig och jag känner att jag har saknat den speciella lagandan som finns i fotbollen, och den har jag verkligen hittat här i Mean Machines Jag tycker att det ska bli väldigt spännande att få hjälpa till, tillsammans med coach Stefan, att leda ett lag med stor potential från grunden för att senare avancera vidare till superserien.

Stefan Dahl Holm (HC)

– Att få vara med på resan med de underbara damspelarna vi har i klubben är en sann ära. På lång sikt ska vi upp och kämpa med de andra topplagen i Superserien, och vi har en perfekt stomme att bygga runt. I år handlar det om första steget i att bygga upp kulturen, allt annat är ett stort plus. Vi har flera spännande namn redan i klubben, och har fått in spännande förstärkningar som kommer hjälpa lyfta lagets nivå. Vi har förlorat spelare också till Superserien, till dessa har vi önskat lycka till och välkommen åter, det finns ett hem hos oss för alla!

Skribent: Peter Nilsson
E-post: This is a mailto link

Shop

Postadress:
Stockholm Mean Machines IF - Amerikansk Fotboll/Flaggfotboll/Landhockey
Zinkensdamms idrottsplats, Ringvägen 16
11726 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansliet@meanmachine...

HUVUDSPONSORER

PMA

 

Pinpointer

 

SAMARBETSPARTNERS
GULD

Stockholms Åkeri AB

 

Sorunda

 

Return To Play

 

SAMARBETSPARTNERS
SILVER

Make Green

 

Zadeo AB

 

Stenhusgruppen

 

Wolksvagen

 

SAMARBETSPARTNERS
BRONS

Hultsteins

 

Hyreslandslaget

 

Stockpipe

 

BG FIX

 

 MIAB Mark och Infra AB

 

Gnesta Bergbyggare AB

 

Traffic

 

SAMARBETSPARTNERS

Mathem

 

Ekmans buss

 

Olofssons bil

 

C.B Trygg Fastighetskonsultation

 

MEAN MACHINES SPONSOR

Troeng Johansson Consulting

 

Fagersta Brukshotell

 

Alfa Laval Tumba AB

 

Cigab

 

Flow Behave

 

Västertorps Bil och Däckservice

 

Stockholm Constructionsite AB

 

MaTaBa

 

 Brisket & Friends

 

Trafego