Hoppa till sidans innehåll

Styrelsen


Mean Machines styrelse 2016

Gemensam e-postadress: This is a mailto link

Ordförande: Matilda Holm, 070-735 53 20
"Jag heter Matilda Holm, är 27 år och bor vid Skanstull. Jag arbetar som försäkringsekonom och har lite svårt för att inte engagera mig i saker och ting i min omgivning. Jag har suttit i föreningens styrelse sen årsmötet 2014 och har under början av 2016 tagit över efter Gustaf Taube som föreningens ordförande. Efter att i flera år ha tittat på NFL fick jag i slutet av 2013 en galen idé om att själv börja spela efter att ha sett en kvinnlig coach till ett av universitetslagen i svenska inomhusligan TDS. Som många andra trodde jag inte att det fanns kvinnliga utövare av amerikansk fotboll. Och på den vägen hittade jag Stockholm Mean Machines! Jag blev helt fascinerad, att spela amerikansk fotboll är både mentalt och fysiskt utmanande men så himla roligt. Att tillhöra ett lag var dessutom något som jag aldrig hade upplevt förut. Att locka fler till sporten i Sverige (speciellt öka antalet utövande tjejer) och säkerställa att fler ska känna sig välkomna och vilja delta är två av mina starkaste drivkrafter för mitt ideella engagemang i föreningen. Mitt sinne för ordning och reda samt en stor dos av kontrollbehov gör att även en fungerande administration kommer högt upp på dagordningen. Stockholm Mean Machines är en förening som har vuxit mycket de senaste åren och det gäller att klubben jobbar kontinuerligt med att stärka upp rutiner och säkerställa att verksamheten kan växa vidare. Det är även viktigt att våga göra saker på nya sätt och att ifrågasätta."

Vice ordförande: Johanna Pilbäck
"Jag heter Johanna Pilbäck och är 42 år gammal. Jag bor med min man Fredrik Pilbäck och våra två pojkar Jakob (7 år) och Elias (5 år) i en liten villa i Segeltorp. Jag är sedan 1997 engagerad i amerikansk fotboll. Jag har varit ordförande i det som hette KTH Osquars AFF (Kungliga Tekniska Högskolan amerikansk fotbollslag) och som numera heter Djurgården AFF. Jag har suttit ett antal år i STAFF (Stockholmsdistriktets förening) som representerar alla föreningar i Stockholm och främst arbetar med frågor på barn ungdomssidan. Sedan några år tillbaka sitter jag i Stockholm Mean Machines styrelse och just i år i egenskap av vice ordförande. Mina arbetsuppgifter i styrelsen är att ansvara för kansliverksamheten, ansvara för Idrottonline, hålla i lagledarutbildningar samt ansvara för våra matcharrangemang. Mitt mål med mitt arbete i Stockholm Mean Machines är att få klubben att bli mindre beroende av enskilda personer, att skapa bredd och det som gör att jag älskar att jobba ideellt i föreningen är glädjen i barnens och ungdomarnas ansikten när de får spela och leka fotboll – PRICELESS!"

Kassör: Anna Jonsson
"Jag heter Anna Jonsson och bor i Solna med min son William som snart fyller 10 år.  Idrott är och har alltid varit en stor del av livet. Innan jag kom i kontakt med amerikansk fotboll spelade jag handboll och William spelar rundboll i AIK. Spelar min tredje säsong i Mean Machines damlag och gör min första säsong i styrelsen där jag är kassör. När jag inte spelar amerikansk fotboll, springer hinderbanelopp eller är iväg på andra äventyr arbetar jag som redovisningschef."

Ledamot: Eva Yng
"Mitt namn är Eva Yng och jag är styrelsesuppleant i föreningen. Jag har varit med i föreningen sedan hösten 2012 efter det att min sin son till allas förvåning kom hem och sa att han skulle börja spela amerikansk fotboll i Stockholm Mean Machines. Jag har tidigare varit verksamma inom friidrotten och därigenom skaffat mig en del erfarenheter från föreningsliv. Det som har gjort mitt intresse för denna idrott så stark är att det finns en möjlighet för alla individer att få vara med i vår klubb, det finns en position för alla. Jag hoppas att vi som förening kommer att få växa och kunna ta emot alla som vill spela med oss. Jag är stolt över att vi har verksamhet i U11/U13, U15, U17, U19, dam, herr och en fantastisk domarkår. Jag hoppas och strävar mot att vi kan bli en toppförening som är bäst inom vår sport på alla plan."

Ledamot: Jürgen Persson
"Jag heter Jürgen Persson bor i Nacka med fru och två barn. Visste inget om amerikansk fotboll innan min son Axel började i U15, nu spelande i U19. Sitter i styrelsen som sekreterare och ansvarar bl.a. för sponsorsprogram. Att genom sponsoring utbilda flera tränare, köpa in utrustning för träning och uthyrning, fortsätta hålla medlemskostnaderna låga - det är några av de frågor jag tycker är viktigt att driva i egenskap av min plats i styrelsen. Arbetar på ett mjukvaruföretag inom telekomindustrin."

Ledamot: Kajsa Flisager
"Jag heter Kajsa Flisager och bor i Farsta med min sambo Bo. Dagtid arbetar jag på Infektion/Venhälsan på Södersjukhuset där vi företrädesvis tar hand om personer med HIV. Studerar på sidan av arbetet och ska förhoppningsvis skriva min uppsats till hösten för att sedan kunna söka några intressant kurser inom kost och fysisk aktivitet. Kontakt med Mean Machines fick jag genom sonen som ville börja spela amerikansk fotboll för ca. 5 år sedan. Nu spelar  Andreas i U17 och går på RIG i Uppsala. Själv är jag med i sjukvårdsgruppen och brinner för att sjukvårdsgruppen ska vara en del av ett skadeförbyggande arbete inom Mean Machines. Skulle gärna utveckla hur vi ska registrera skador, med uppföljning tillsammans med coacher, tränar och lagledare och att vi är med i idrottsforskning, som exempelvis med hjälmar med sensorer. Ser också att sjukvårdsgruppen är med och förmedlar hur en idrottsman/kvinna ska äta utan kosttillskott. Det roliga som sjukvårdsgruppen är, förutom att stå vid sidlinjen på matcherna, att vi är ute och pratar om hjärnskakning, hjärntrappa, kost, doping, återhämtning."

Ledamot: Lina Andersson
"Lina heter jag och är helt ny i det här med amerikansk fotboll. Styrelsearbete däremot har jag full koll på. Tidigare har jag varit aktiv i en barn- och ungdomsorganisation i 7 år. Jag kom i kontakt med Mean Machines när jag träffade min flickvän som spelade i damlaget (just nu är hon utomlands och spelar en säsong). Förutom att lära mig massor om Mean Machines på dagarna, så jobbar som personlig assistent, cirkustränare och äter glass! I styrelsen vill jag komma med nya perspektiv och idéer då jag av egen erfarenhet vet att det är lätt att fastna i samma mönster och tankebanor. Jag vill även få till/bidra till en bra struktur på föreningen och se till så att du vet till vem du ska vända dig i olika frågor, så att du slipper bli skickad mellan olika personer."

Ledamot: Maria Lantz
"Jag heter Maria Lantz och bor på Kungsholmen med min son William 14 år, sambo Jimmy och Xavi som är en liten Jack Russel. Det är genom killarna som jag kom i kontakt med sporten första gången. William och hans klasskompisar blev helt uppslukade av amerikansk fotboll när de gick i sjätte klass och tog själva reda på att Mean Machines erbjöd ungdomar möjlighet att provträna på Gärdet, vilket är ett fantastiskt initiativ från klubbens sida. Amerikansk fotboll har varit det mest förekomna samtalsämnet vid middagsbordet sedan dess och William spelar idag i U15. Jag har varit med på matcher och hjälpt till eftersom det finns ett stort behov av föräldraengagemang för att ungdomarna ska kunna utöva sin sport och på så sätt lärt mig lite mer om sporten och Mean Machines. Det är en helt fantastisk klubb som är enormt populär, har jag hört när vi varit på olika matcher i och utanför Stockholm, tack vare duktiga och engagerade tränare, lagledare och stöttande föräldrar. Mitt uppdrag i Styrelsen är att bidra på bästa sätt för att Mean Machines utvecklas ytterligare och min ambition är att lära mig mer om sporten i allmänhet och om klubben i synnerhet. Till vardags arbetar jag som PR- och informationschef inom bilbranschen. Min ambition är att kunna bidra med min kunskap inom kommunikation, profilering och marknadsföring i styrelsen för Stockholm Mean Machines."

Uppdaterad: 22 JAN 2017 15:27 Skribent: Peter Nilsson

Shop

Postadress:
Stockholm Mean Machines IF - Amerikansk Fotboll
Zinkensdamms idrottsplats, Ringvägen 16
11726 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansliet@meanmachine...

HUVUDSPONSORER

PMA

 

Pinpointer

 

SAMARBETSPARTNERS
GULD

Stockholms Åkeri AB

 

Sorunda

 

Return To Play

 

SAMARBETSPARTNERS
SILVER

Make Green

 

Zadeo AB

 

Stenhusgruppen

 

Wolksvagen

 

SAMARBETSPARTNERS
BRONS

Hultsteins

 

Hyreslandslaget

 

Stockpipe

 

BG FIX

 

 MIAB Mark och Infra AB

 

Gnesta Bergbyggare AB

 

Traffic

 

SAMARBETSPARTNERS

Mathem

 

Ekmans buss

 

Olofssons bil

 

C.B Trygg Fastighetskonsultation

 

MEAN MACHINES SPONSOR

Troeng Johansson Consulting

 

Fagersta Brukshotell

 

Alfa Laval Tumba AB

 

Cigab

 

Flow Behave

 

Västertorps Bil och Däckservice

 

Stockholm Constructionsite AB

 

MaTaBa

 

 Brisket & Friends

 

Trafego