Hoppa till sidans innehåll
Foto: Pål Stålnacke This is a mailto link Möhippa

Sponsor/Event


Stockholm Mean Machines är den största klubben inom amerikansk fotboll i Sverige. Klubben är representerad inom alla lagdelar från U11 till Herr Elit i den högsta serien. Stockholm Mean Machines är den mest meriterande dam- och herrverksamheten i Sverige med flera SM-guld. Vi kan också stoltsera med vår domarsektion Black Pigs som är representerade hela vägen från U11 till internationella matcher.

Verksamheten växer och tillströmningen av nya spelare till vår ungdomsverksamhet U11, U13, U15, U17 och U19 har aldrig varit större. Klubben satsar stort på att kunna erbjuda utbildade tränare för att utveckla alla positioner i laget. Vidare erbjuder vi alla ungdomar att hyra utrustning för att minska de hinder som finns för att börja spela. Målet är att fortsätta bygga Stockholm Mean Machines till den ledande klubben inom amerikansk fotboll på ett långsiktigt och hållbart sätt.

Amerikansk fotboll är en sport som vänder sig till alla. Vi strävar efter att alla spelare och medlemmar ska hitta sin plats i laget och i föreningen och fokus är att det ska vara roligt och utmanande i en trygg miljö. Där tror vi att våra medlemmar kan utvecklas bäst och mest, både på planen och utanför.

Läs mer om våra sponsorpaket

Kontakta This is a mailto link för mer information om att sponsra Stockholm Mean Machines.

Företagsevent/Svensexa/Möhippa

Stockholm Mean Machines välkomnar alla företag och andra som önskar ett prova på amerikansk fotboll. Vi garanterar ett actionfyllt event på 2-3 timmar där vi går igenom grunderna inom amerikansk fotboll, tränar olika positioner samt avslutar med en match. Att göra en ”sack” på chefen som har fått ansvaret att spela ”QB” lever man länge på.

Läs mer om event

Konakta This is a mailto link för mer information om event.

Uppdaterad: 23 FEB 2018 09:14
Skribent: Peter Nilsson
Epost: This is a mailto link

HUVUDSPONSORER

PMA

Hyreslandslaget


SAMARBETSPARTNERS
GULD

VOM

Wolksvagen


SAMARBETSPARTNERS
SILVER

Saga

 Swebus


SAMARBETSPARTNERS
BRONS

Hard Rock Cafe Stockholm

 
North Side Sport

 

 Sorunda

 

Stockholms Åkeri AB

 MIAB Mark och Infra AB

 

Gnesta Bergbyggare AB


 NF Måleri


MEAN MACHINES SPONSOR

Make Green

 

 Triobe AB

 Raklitz Sweden AB

 Stockholm Constructionsite AB

Postadress:
Stockholm Mean Machines IF - Amerikansk Fotboll
Zinkensdamms idrottsplats, Ringvägen 16
11726 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0735919101
E-post: This is a mailto link

Se all info