Hoppa till sidans innehåll

Hyra skydd


Information om Mean Machines Uthyrningsverksamhet

Vi har just nu mycket begränsad tillgång på axelskydd och hjälmar i små storlekar i vår uthyrningsverksamhet. Det betyder kanske att du som önskar hyra skydd, tyvärr inte kommer att kunna göra det.

Vi fyller på och byter ut vårt hjälm- och axelskyddsförråd löpande, men då inköp av skydd tas från vår ordinarie verksamhets intäkter är det inte alltid säkert när det finns medel till att handla. Föreningen tjänar inga stora pengar på hyrverksamheten, om ens några. Vi har hyrverksamheten för att vi tycker att alla barn ungdomar och vuxna skall ha möjlighet att prova spela amerikansk fotboll, utan att behöva förbinda sig till stora utgifter innan man vet om vår idrott är något man vill fortsätta med.

Att vi har få skydd att hyra beror bl.a. på att:

  • Säsongen som innefattar skydd på träning har pågått en tid och de skydd som vi har sedan länge är uthyrda
  • Vi har tidigare införskaffat skydd och hjälmar som passar större barn, ungdomar och vuxna. Det reflekterar inte vårt nuvarande behov då vi har många nya barn i de yngre åldrarna som börjar spela fotboll hos oss och vill hyra skydd
  • Tidigare år har spelare i större utsträckning valt att köpa sin utrustning, snarare än att hyra.

Vår ambition har aldrig varit att kunna erbjuda alla spelare hyrskydd. Tanken med hyrskydd är att det är något man hyr i ett år. År två bör man ha en god uppfattning om att amerikansk fotboll är en idrott man vill fortsätta med och då får man också köpa sig sina egna skydd.

Vill du komma hyra skydd eller har frågor, kontakta This is a mailto link. Vill du köpa skydd så rekommenderar vi Contact Sports som du når på www.contactsports.se.

Med vänlig hälsning
Johanna Pilbäck, v Ordf och ansvarig för Kansliet

-----------------------------------------------

På match spelar du i Mean Machines matchställ, byxor och tröja får du låna av laget, men för träning behöver du egna byxor och träningströja. Har du frågor om vad som passar just dig så prata med din tränare så kan de hjälpa dig rätt. Titta gärna även in på USA Football’s guide till hur utrustningen ska sitta klicka här för hjälmguide och klicka här för guide till axelskydd.

Uppdaterad: 2016-09-22 22:29
Skribent: Peter Nilsson
Epost: This is a mailto link

SAMARBETSPARTNERS
GULD

PMA


SAMARBETSPARTNERS
SILVER

Saga

 Swebus


SAMARBETSPARTNERS
BRONS

Hyrdepån

Wolksvagen

Hard Rock Cafe Stockholm

IRD

 
North Side Sport

 

Urban Deli

Sodexo

 

RA BYGG

 

Sorunda

 

Gnesta Bergbyggare AB


MEAN MACHINES SPONSOR

Vom og hundemat

Triobe AB

Raklitz Sweden AB

Stockholm Constructionsite AB

Postadress:
Stockholm Mean Machines IF - Amerikansk Fotboll
Zinkensdamms idrottsplats, Ringvägen 16
11726 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0735919101
E-post: This is a mailto link

Se all info