Hoppa till sidans innehåll
Foto: Stefan Akander

Omar Fall återvänder till Mean Machines

2018-01-10 20:34
Många spelare gjorde bra insatser i Superserien 2017 för Stockholm Mean Machines. En av de stora positiva överraskningarna var Omar Fall, som nu är klar för ytterligare en säsong på Zinken.
  • Uppdaterad: 2018-01-10 20:34

Omar Fall kom till Stockholm Mean Machines under fjolåret från spel i lägre divisioner i Frankrike. I Mean Machines gjorde direkt avtryck, både som cornerback och wide receiver, men också utanför planen.

På planen tog han som wide receiver emot 22 mottagningar för 442 yards och 7 TD:s. Som cornerback samlade han ihop 16 tacklingar, 3 försvarade passningar, 1 interception och 2 fumble recoveries -  liksom 2 blockerade sparkar på special teams.

Men Omar Fall gjorde under 2017 också ett stort avtryck vid sidan av planen och hans återkomst till Mean Machines är uppskattad.

– Vi är oerhört glada att få behålla Omar även nästa säsong. Omar en fantastisk person. Engagerad, noggrann och en härlig playmaker. Omar ger alltid allt på träningarna, han stannar efteråt och coachar de yngre spelarna och hjälper till med allt runt om laget. Omar är också en mycket uppskattad ingdomstränare. Det skall bli väldigt kul att se en av seriens bästa spelare på Zinken i vår, säger Fredrik Pilbäck, huvudtränare i Stockholm Mean Machines.

Skribent: Peter Nilsson
Epost: This is a mailto link

HUVUDSPONSORER

PMA

Hyreslandslaget


SAMARBETSPARTNERS
GULD

VOM


SAMARBETSPARTNERS
SILVER

Saga

 Swebus


SAMARBETSPARTNERS
BRONS

Hyrdepån

Wolksvagen

Hard Rock Cafe Stockholm

IRD

 
North Side Sport

 

Urban Deli

Sodexo

 

RA BYGG

 

Sorunda

MIAB Mark och Infra AB

Gnesta Bergbyggare AB

 

NF Måleri


MEAN MACHINES SPONSOR

Triobe AB

Raklitz Sweden AB

Stockholm Constructionsite AB

Postadress:
Stockholm Mean Machines IF - Amerikansk Fotboll
Zinkensdamms idrottsplats, Ringvägen 16
11726 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0735919101
E-post: This is a mailto link

Se all info