Hoppa till sidans innehåll
Foto: Pål Stålnacke

Femfaldigt Friday Night Football för Mean Machines

2017-03-04 21:04
Under Superserien 2017 kommer det gå att se Stockholm Mean Machines i fem tv-sända fredagskvällsmatcher. Två av dem spelas hemma på Zinken.
  • Uppdaterad: 2017-03-04 21:31

Då STU Northside Bulls hoppade av Superserien behövde spelprogrammet för säsongen 2017 göras om, ett arbete som nu börjar bli klart. Och i det nya spelprogrammet går det att hitta Stockholm Mean Machines som ett av lagen i hela fem tv-sända Friday Night Football-matcher under säsongen.

Och det blir mycket av Mean Machines på tv i början av säsongen. Av Stockholms sex första matcher i Superserien 2017 så spelas fem av dem på fredagskvällar. Två av dem spelas på hemmaplan på Zinkensdamms IP - den 21 april mot Carlstad Crusaders och den 5 maj mot Uppsala 86ers. Avspark kl. 18.30 för båda matcherna.

De tre övriga Friday Night Football-matcherna för Mean Machines spelas på bortaplan - den 7 april borta mot Örebro Black Knights (som också är säsongspremiär för hela Superserien), 12 maj mot Tyresö Royal Crowns och 19 maj borta mot Limhamn Griffins.

De fem fredagskvällsmatcherna för Mean Machines är, tillsammans med Uppsala 86ers, näst flest bland alla Superserielag. Endast regerande svenska mästarna Carlstad Crusaders har fler fredagsmatcher med sina sex.

Skribent: Peter Nilsson
Epost: This is a mailto link

SAMARBETSPARTNERS
GULD

PMA


SAMARBETSPARTNERS
SILVER

Saga

 Swebus


SAMARBETSPARTNERS
BRONS

Hyrdepån

Wolksvagen

Hard Rock Cafe Stockholm

IRD

 
North Side Sport

 

Urban Deli

Sodexo

 

RA BYGG

 

Sorunda

 

Gnesta Bergbyggare AB


MEAN MACHINES SPONSOR

Vom og hundemat

Triobe AB

Raklitz Sweden AB

Stockholm Constructionsite AB

Postadress:
Stockholm Mean Machines IF - Amerikansk Fotboll
Zinkensdamms idrottsplats, Ringvägen 16
11726 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0735919101
E-post: This is a mailto link

Se all info