Hoppa till sidans innehåll

Carlstad fortsatt för svåra

2017-06-10 19:10
Stockholm Mean Machines har höjt sig ordentligt jämfört med senare år, men de regerande svenska mästarna Carlstad Crusaders är fortfarande storleken för stora. På Tingvalla IP vann i eftermiddags hemmalaget Crusaders med klara 42-6 (35-6).
  • Uppdaterad: 2017-06-10 19:41

Stockholm Mean Machines hade inför bortamatchen i Carlstad vunnit fyra raka matcher - men segersviten kom också att stanna vid just fyra. För mot Superseriens gigant just nu fanns inte mycket att göra.

För Carlstad Crusaders hade hemma på Tingvalla IP inga större besvär med gästade Mean Machines. 14-0 efter första kvarten blev 35-6 i halvlek och 42-6 när slutsignalen gick. Att Carlstad hade 531 yards i anfallet mot Stockholms 137 (varav 47 kom på ett spel) säger det mesta om Carlstads överlägsenhet denna lördagseftermiddag.

Stockholms enda TD i matchen gjordes av WR Omar Fall på passning av QB Anders Hermodsson. Detta var Falls sjunde TD-mottagning, näst flest i Superserien. 2017.

För Stockholm Mean Machines gäller det nu att snabbt plåstra om såren och självkänslan för redan nästa lördag väntar en väldigt spännande match - tredjeplacerade Stockholm Mean Machines beger sig då till Uppsala för match mot fjärdeplacerade Uppsala 86ers. En inte alltför vild gissning är att båda lagen nog väldigt gärna vill villa denna match och som serietrea möta Örebro i en semifinal, istället för att behöver spela borta mot "omöjliga" Carlstad.

Så det kan bli en riktigt häftig match kommande lördag där Mean Machines får chansen att visa att segern mot Uppsala på hemmaplan i den fjärde omgången inte vara en slump.

Heja Mean Machines!

Skribent: Peter Nilsson
Epost: This is a mailto link

SAMARBETSPARTNERS
GULD

PMA


SAMARBETSPARTNERS
SILVER

Saga

 Swebus


SAMARBETSPARTNERS
BRONS

Hyrdepån

Wolksvagen

Hard Rock Cafe Stockholm

IRD

 
North Side Sport

 

Urban Deli

Sodexo

 

RA BYGG

 

Sorunda

 

Gnesta Bergbyggare AB


MEAN MACHINES SPONSOR

Vom og hundemat

Triobe AB

Raklitz Sweden AB

Stockholm Constructionsite AB

Postadress:
Stockholm Mean Machines IF - Amerikansk Fotboll
Zinkensdamms idrottsplats, Ringvägen 16
11726 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0735919101
E-post: This is a mailto link

Se all info