Hoppa till sidans innehåll
Michael Sander dyker in en touchdown mot Uppsala 86ers.

Seger mot Uppsala i nagelbitare

2017-06-17 18:29
Stockholm Mean Machines vände underläge 7-21 till seger 31-28 mot Uppsala 86ers under lördagen i en riktig rysare. Därmed har Mean Machines säkrat tredjeplatsen i Superserien 2017!
  • Uppdaterad: 2017-06-18 20:36

Vilken nagelbitare det blev i Uppsala! Stockholm började skakigt och Uppsala gick tidigt upp i ledningen 21-7 och i det läget hade Mean Machines anfall inte producerat överhuvudtaget.

Men Stockholm äter sig in i matchen och vänder underläget till ledning i den fjärde kvarten 31-21. Med bollen på Uppsalas planhalva kan laget springa ut klockan - men lyckats inte alls. Istället får Uppsala tillbaka bollen - och 86ers kan passa in en lång TD och gå upp till 31-28 med dryga minuten kvar.

Och det blir ännu mer spännande - för Stockholm kan inte heller nu döda matchen. Uppsala får tillbaka bollen en sista gång  men matchens sista passning in i Stockholm end zone slutar med en interception av Omar Fall - och Stockholm kan fira seger med 31-28.

Stundom fint spel, stundom inte den nivå där Mean Machines vill befinna sig .Men vinst är en vinst och det var länge sedan Mean Machines var inblandade i en sådan här nagelbitare, riktigt härligt! Och lika härligt här att Stockholm men segern säkrade tredjeplatsen i Superserien 2017!

Men innan semifinalen (som kommer spelas borta mot Örebro) så återstår en sista hemmamatch för säsongen - onsdagen den 21 juni tar vi emot Tyresö Royal Crowns på Zinkensdamms IP. Kom till Zinken och heja på dina slutspelsklara favoriter!

Matchen i Uppsala kan du se i efterhand här

Skribent: Peter Nilsson
Epost: This is a mailto link

SAMARBETSPARTNERS
GULD

PMA


SAMARBETSPARTNERS
SILVER

Saga

 Swebus


SAMARBETSPARTNERS
BRONS

Hyrdepån

Wolksvagen

Hard Rock Cafe Stockholm

IRD

 
North Side Sport

 

Urban Deli

Sodexo

 

RA BYGG

 

Sorunda

 

Gnesta Bergbyggare AB


MEAN MACHINES SPONSOR

Vom og hundemat

Triobe AB

Raklitz Sweden AB

Stockholm Constructionsite AB

Postadress:
Stockholm Mean Machines IF - Amerikansk Fotboll
Zinkensdamms idrottsplats, Ringvägen 16
11726 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0735919101
E-post: This is a mailto link

Se all info