Hoppa till sidans innehåll

Stockholm Mean Machines tecknar farmaravtal med Upplands-Bro Broncos

2018-02-22 12:00
En dialog som inleddes med ungdomsturneringen Dukes Tourney förra sommaren har nu resulterat i ett samarbete mellan Stockholm Mean Machines och Upplands-Bro Broncos. Första steget i samarbetet är ett farmaravtal mellan föreningarnas seniorlag.
  • Uppdaterad: 2018-02-22 12:00

Då både Stockholm Mean Machines och Upplands-Bro Broncos hade små trupper i vissa åldersgrupper inför Dukes Tourney förra sommaren kom föreningarna överens om att spela tillsammans i ungdomsturneringen.

Samarbetet fungerade så väl att en diskussion om ett utveckla relationen har förts sedan dess, och dessa samtal har nu resulterat i att Stockholm Mean Machines skrivit ett farmaravtal med Upplands-Bro Broncos.

Avtalet innebär att föreningarna inte aktivt rekryterar spelare, ledare och förtroendevalda från varandra, att spelare i den ena föreningen kan få speltid i den andra och att gemensamma läger och utbildningar kommer att arrangeras.

– Stockholm Mean Machines ser väldigt positivt på detta inledande farmaravtal och på de fortsatta diskussionerna om ett fördjupat samarbete. Upplands Bro Broncos är en ung förening som växer och vi ser samarbetet som ett viktigt sätt att stärka båda föreningarna liksom att utveckla den amerikanska fotbollen i Stockholmsområdet, säger Niclas Backlund, ordförande för Stockholm Mean Machines.

Farmaravtalet påverkar enbart Superserielaget för herrar, men ett mer övergripande samarbetsavtal mellan föreningarna håller på att arbetas fram.

Skribent: Peter Nilsson
Epost: This is a mailto link

HUVUDSPONSORER

PMA

Hyreslandslaget


SAMARBETSPARTNERS
GULD

VOM

Wolksvagen


SAMARBETSPARTNERS
SILVER

Saga

 Swebus


SAMARBETSPARTNERS
BRONS

Hard Rock Cafe Stockholm

 
North Side Sport

 

 Sorunda

 

Stockholms Åkeri AB

 MIAB Mark och Infra AB

 

Gnesta Bergbyggare AB


 NF Måleri


MEAN MACHINES SPONSOR

Make Green

 

 Triobe AB

 Raklitz Sweden AB

 Stockholm Constructionsite AB

Postadress:
Stockholm Mean Machines IF - Amerikansk Fotboll
Zinkensdamms idrottsplats, Ringvägen 16
11726 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0735919101
E-post: This is a mailto link

Se all info