Hoppa till sidans innehåll

Fredrik Hansson premieras med resa till junior-VM i Mexiko

2018-01-26 20:11
Många ledare gör fantastiska insatser i Stockholm Mean Machines. En av trotjänarna är Fredrik Hansson, som under många år tränat klubbens juniorlag och under 2017 låg bakom en exceptionellt framgångsrik säsong.
  • Uppdaterad: 2018-01-26 20:38

Fredrik Hansson har både spelat i Stockholm Mean Machines och haft tränaruppdrag på juniorsidan under flera år. 2017 blev för honom och hans lag en särskilt framgångsrik säsong. Dels ingick han i tränarstaben för det U19-lag som vann SM-guld på Valhalla IP i Göteborg, och dels ledde han som huvudtränare Mean Machines U17-lag till en obesegrad säsong och seger i Dukes Tourney. Hans 2017 i Mean Machines innebar ett "perfect record" - 19 segrar mot 0 förluster.

För att premiera ett hårt jobb, och som utveckling inför framtida utmaningar, har klubben valt att låta Fredrik Hansson åka med det svenska juniorlandslaget till VM i Mexico City i juli och att på plats få följa landslagsstabens arbete under mästerskapet.

– Vi ser detta både som en belöning för en fantastisk insats för föreningen och som en investering inför framtiden. Att få möjlighet att erbjuda Fredrik denna resa är något hela styrelsen i Stockholm Mean Machines gläds åt och vi är övertygade om att det kommer hjälpa hela vår förening att fortsätta utvecklas vidare på ungdomssidan, säger Niclas Backlund, ordförande för Stockholm Mean Machines.

Skribent: Peter Nilsson
Epost: This is a mailto link

HUVUDSPONSORER

PMA

Hyreslandslaget


SAMARBETSPARTNERS
GULD

VOM


SAMARBETSPARTNERS
SILVER

Saga

 Swebus


SAMARBETSPARTNERS
BRONS

Wolksvagen

Hard Rock Cafe Stockholm

 
North Side Sport

 

Urban Deli

 

 Sorunda

 

Stockholms Åkeri AB

 MIAB Mark och Infra AB

 

Gnesta Bergbyggare AB


 NF Måleri


MEAN MACHINES SPONSOR

Make Green

 

 Triobe AB

 Raklitz Sweden AB

 Stockholm Constructionsite AB

Postadress:
Stockholm Mean Machines IF - Amerikansk Fotboll
Zinkensdamms idrottsplats, Ringvägen 16
11726 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0735919101
E-post: This is a mailto link

Se all info