Hoppa till sidans innehåll

Stockholm Mean Machines startar flaggfotbollsektion

2017-12-01 21:34
Den 30 november såg en ny sektion inom Stockholm Mean Machines dagens ljus när flaggfotboll blev en officiell del av föreningens verksamhet. Sportchef för föreningens nya sektion för flaggfotboll är Max Lindvall.
  • Uppdaterad: 2017-12-03 13:19

Stockholm Mean Machines har spelat flaggfotboll, både i SM och mer informellt, under flera år - men från den 30 november 2017 har föreningen formellt en flaggfotbollssektion med målet att etablera och expander flaggbollen inom föreningen och utanför.

– Stockholm Mean Machines vill fortsätta utvecklas och vara en förening för alla. Flaggfotboll är ett sätt för de som älskar amerikansk fotboll men inte vill delta i en kontaktsport att ändå spela och engagera sig inom sporten, säger Niclas Backlund, ordförande för Stockholm Mean Machines

Sportschef för Mean Machines nya sektion blir Max Lindvall, som spelar i föreningens Superserielag men också har ett stort engagemang inom flaggfotbollen i Sverige.

– Flaggfotboll är ett sätt att förlänga våra aktiva spelares säsong och karriärer, men kan också vara friskvård för medlemmar, föräldrar och andra inom föreningen. Jag tror mycket på flaggfotboll som ett sätt att öka engagemanget och aktiviteten inom föreningen och amerikansk fotbollsverige, säger Max Lindvall.

Skribent: Peter Nilsson
Epost: This is a mailto link

HUVUDSPONSORER

PMA

Hyreslandslaget


SAMARBETSPARTNERS
GULD

VOM

Wolksvagen


SAMARBETSPARTNERS
SILVER

Saga

 Swebus


SAMARBETSPARTNERS
BRONS

Hard Rock Cafe Stockholm

 
North Side Sport

 

 Sorunda

 

Stockholms Åkeri AB

 MIAB Mark och Infra AB

 

Gnesta Bergbyggare AB


 NF Måleri


MEAN MACHINES SPONSOR

Make Green

 

 Triobe AB

 Raklitz Sweden AB

 Stockholm Constructionsite AB

Postadress:
Stockholm Mean Machines IF - Amerikansk Fotboll
Zinkensdamms idrottsplats, Ringvägen 16
11726 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0735919101
E-post: This is a mailto link

Se all info