Hoppa till sidans innehåll
Foto: Annika Lundkvist

Sista hemmamatchen för säsongen

2017-06-10 20:44
Lördagen den 17 juni kl. 13 spelar Stockholm Mean Machines sin sista hemmamatch på Zinkensdamms IP för säsongen 2017 i Division 1 Dam. För motståndet står Västerås Roedeers. Hoppas du vill komma och heja på!
  • Uppdaterad: 2017-06-12 22:35

Säsongen lider mot sitt slut - men det är samtidigt nu det börjar bli riktigt spännande! Mean Machines har spelat ses seriematcher så här långt och av dem vunnit fyra och förlorat två.

– Än så länge har vi inte förlorat på hemmaplan denna säsong vilket känns bra!, säger huvudtränare Björn Almström. 

Förlusterna har kommit mot serieettan Örebro Black Knights och serietvåan Arlanda Jets

– Båda matcherna var trots resultatet väldigt jämna matcher.

Vinsterna har kommit mot Carlstad Crusaders, Jönköping Spartans, Limhamn Griffins och Göteborg Marvels.

– Ingen av dem var lätta motståndare, samtliga lag i år har gett oss utmaningar och svårt motstånd. Vad man tydligt kan se är att kvalitén hos spelare och coacher i andra lag har gått spikrakt uppåt, vilket tvingar oss att göra detsamma för att inte halka efter.

I den sista seriematchen för säsongen ställs Stockholm Mean Machines mot ett klurigt motstånd - Västerås Roedeers kommer till huvudstaden fulla med magi i form av olika trickspel och olika formationer. De ligger just nu fyra i tabellen med fyra vinster och två förluster.

– Västerås har ett anfall som verkligen ställer motståndarens försvar inför en svår uppgift. Vi måste spela otroligt disciplinerat och inte gå på deras trickspel. De har hittills lyckades väldigt bra med både springspel och passpel, vilket gör det ännu svårare. Men vi har lagt, och kommer fortsätta lägga. mycket tid och energi på träningar för att göra allt vi kan för att förbereda oss så väl vi kan!, avslutar Björn Almström.

Matchen spelas lördagen den 17 juni kl. 13 på Zinkensdamms IP och vi hoppas att Zinkens läktare får bli välfyllda inför säsongsavslutningen på hemmaplan! För den som inte kan vara på plats kommer matchen att streamas live på https://saff.solidtango.com/live/div-1-damer-stockhom-mean-machines-vs-vasteras-roedeers-17-juni-kl-13-00.

Skribent: Peter Nilsson
Epost: This is a mailto link

SAMARBETSPARTNERS
GULD

PMA


SAMARBETSPARTNERS
SILVER

Saga

 Swebus


SAMARBETSPARTNERS
BRONS

Hyrdepån

Wolksvagen

Hard Rock Cafe Stockholm

IRD

 
North Side Sport

 

Urban Deli

Sodexo

 

RA BYGG

 

Sorunda

 

Gnesta Bergbyggare AB


MEAN MACHINES SPONSOR

Vom og hundemat

Triobe AB

Raklitz Sweden AB

Stockholm Constructionsite AB

Postadress:
Stockholm Mean Machines IF - Amerikansk Fotboll
Zinkensdamms idrottsplats, Ringvägen 16
11726 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0735919101
E-post: This is a mailto link

Se all info