Hoppa till sidans innehåll
Foto: Annika Lundkvist

Semifinal på lördag!

2017-06-28 00:06
Lördagen den 1 juli kl. 12 sparkar semifinalen av på Midgårdsvallen i Märsta - Stockholm Mean Machines och hemmalaget Arlanda Jets gör upp om en plats i SM-finalen i Örebro veckan efter.
  • Uppdaterad: 2017-06-28 21:36

Stockholm Mean Machines avslutades säsongen 2017 i Division 1 Dam med 5 segrar och 2 förluster, vilket gav dem en tredjeplats i serien. En av de två förlusterna kom dock mot lördagens motståndare i semifinalen: serietvåan Arlanda Jets. När lagen möttes den 6 maj vann Jets på hemmaplan mot Mean Machines med 15-7 i en jämn match.

Mean Machines avslutade säsongen starkt med två raka segrar, bland dem en övertygande seger mot 34-0 med fjärdeplacerade Västerås, och går in i semifinalen med ett starkt springspel med Lisa Flerlage och Alexandra Linusson bakom enstark offensive linje och Sveriges mest rutinerade QB i form av Martina Karlsson. Försvaret leds av spelare som Gabriella Brönnegård, Matilda Mahlberg, Natalie Lindberg och Jenika Hedman och när lagdelen spelar på topp kan de ställa till besvär för alla anfall i Sverige.

Men Arlanda Jets är att bra lag som spelat flera SM-finaler de senaste åren och lördagens semifinal har alla förutsättningar för att bli en riktigt spännande match mellan två talangfulla lag. Vinnaren i denna match möter vinnaren i semifinalen mellan Örebro Black Knights och Västerås Roedeers. SM-finalen spelas på lördagen veckan efter på Behrn Arena i Örebro.

Ta dig gärna till Midgårdsvallen för att heja på dina favoriter på lördag - men om du inte kan se matchen på plats så sänds den också live på nätet via adressen https://saff.solidtango.com/live/div-1-damer-semifinal-arlanda-jets-vs-stockholm-mean-machines-2017.

Heja Mean Machines!

Skribent: Peter Nilsson
Epost: This is a mailto link

HUVUDSPONSORER

PMA

Hyreslandslaget


SAMARBETSPARTNERS
GULD

VOM


SAMARBETSPARTNERS
SILVER

Saga

 Swebus


SAMARBETSPARTNERS
BRONS

Hyrdepån

Wolksvagen

Hard Rock Cafe Stockholm

IRD

 
North Side Sport

 

Urban Deli

Sodexo

 

RA BYGG

 

Sorunda

MIAB Mark och Infra AB

Gnesta Bergbyggare AB

 

NF Måleri


MEAN MACHINES SPONSOR

Triobe AB

Raklitz Sweden AB

Stockholm Constructionsite AB

Postadress:
Stockholm Mean Machines IF - Amerikansk Fotboll
Zinkensdamms idrottsplats, Ringvägen 16
11726 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0735919101
E-post: This is a mailto link

Se all info