Hoppa till sidans innehåll

Julia Olsson fortsätter i Mean Machines

2017-02-12 22:02
Julia Olsson, en av världens bästa, har skrivit på för en fortsättning i Stockholm Mean Machines under säsongen 2017.
  • Uppdaterad: 2017-02-12 22:05

Julia Olsson började spela amerikansk fotboll i Stockholm Mean Machines år 2011 och utsågs direkt till Årets rookie i Division 1 dam. Och därefter har meritlistan bara byggts på. Bland höjdpunkterna: var år 2012 med och vann det första SM-guldet i amerikansk fotboll för damer någonsin, vann nytt SM-guld 2013 och representerade Sverige i VM i Spanien och 2014 blev det ytterligare ett SM-guld samtidigt som hon utsågs till Sveriges bästa offensiva linjespelare och MVP i Division 1, den högsta serien för damer i Sverige.

2015 blev hon också antagen till att träna med de bästa offensiva linjespelarna i världen på Oline Performance i USA, en akademi i startad av den tidigare NFL-spelaren LeCharles Bentley helt dedikerad för offensiva linjespelare. Julia Olsson var den första europé och den första kvinnan som fått ett stipendium till Oline Performance.

– Julia Olsson hör till den absoluta världseliten på sin position och är en fantastisk förebild  som visar att det är möjligt att nå toppen genom vilja och hårt arbete. Vi är väldigt glada över att Julia fortsätter i Stockholm Mean Mean Machines och att vi kan fortsätta bygga vårt lag kring vår starka offensiva linje, säger Mean Machines huvudtränare Björn Almström.

Skribent: Peter Nilsson
Epost: This is a mailto link

SAMARBETSPARTNERS

Sodexo


RA BYGG


Saga


Sorunda


PMA


VOM og Hundemat


Gnesta Bergbyggare AB

Postadress:
Stockholm Mean Machines IF - Amerikansk Fotboll
Zinkensdamms idrottsplats, Ringvägen 16
11726 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0735919101
E-post: This is a mailto link

Se all info